Engineer / werkvoorbereider
Full time, Winterswijk

Om ons bedrijfsbureau en ICT-landschap verder te professionaliseren en digitaliseren zijn wij op zoek naar een gedreven engineer/werkvoorbereider. Je werkt vanuit onze fabriek in Winterswijk en vormt een team samen met de afdelingen Engineering, Planning en Calculatie. Je bent verantwoordelijk voor een effectieve en efficiënte werkvoorbereiding en maakt deel uit van het team dat bouwt aan de nieuwe ICT-omgeving.

Ben je bekend met tekenwerkzaamheden in Solidworks en het beheren van stuklijsten in ERP systemen? Zie jij het als een uitdaging om mee te bouwen aan een sterk geautomatiseerde werkvoorbereiding op basis van een configurator in Solidworks? Weet jij prioriteiten te stellen, ben je doelgericht en in staat om samen met je teamgenoten de werkvoorbereiding naar een hoger level te tillen?

Kom dan eens een kijkje nemen in onze fabriek in Winterswijk en laten we samen ontdekken of jouw ervaring en drijfveren aansluiten bij onze ideeën.

WERKZAAMHEDEN

- Het maken van 3D modellen, offerte-, order- en productietekeningen in Solid Works
- Aanmaken van configureerbare producten in ERP
- Onderhouden van stuklijsten in ERP
- Het bouwen van configureerbare 3D modellen in Solidworks aangestuurd door Driveworks.

WIE WIJ ZOEKEN…

Een enthousiaste, gedreven werkvoorbereider:
- Met een relevante MBO+ of HBO-opleiding
- Kennis van hout en metaal
- Met bij voorkeur enkele jaren relevante werkervaring in een soortgelijke functie
- Die in staat is om overzicht te houden en te anticiperen, ook onder druk
- Die proactief en secuur is
- Die geïnteresseerd is in CAD, ERP en ICT
- Die flexibel is, goed kan samenwerken en deel wil uitmaken van een enthousiast team
- Die communicatief vaardig is en beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal  

WAT WE BIEDEN...

Je komt te werken bij een trots, innovatief familiebedrijf met een no-nonsens mentaliteit, weinig managementlagen en een informele sfeer. Teamwork en toewijding zijn vanzelfsprekend en in ons streven naar de beste oplossing voor de klant stimuleren we creativiteit en ontwikkeling in iedere functie. 

Arbeidsvoorwaardelijk
- Goede secundaire arbeidsvoorwaarden (zoals ruime ADV-dagen)
- Salaris nader overeen te komen o.b.v. ervaring en leeftijd

OVER ARCO

Arco is een Nederlands familiebedrijf dat al meer dan 110 jaar bestaat. Wij ontwerpen, ontwikkelen en produceren tafels en bijbehorende producten voor de woon- en werkomgeving. Vanuit de wens: ‘to make beautiful things that matter to people, communities & the world’. Onze vakmensen combineren hun creatieve en ambachtelijke vaardigheden met nieuwe technologieën en respect voor de natuur. Duurzaamheid en langer termijn denken zit in ons DNA en we kiezen er daarom heel bewust voor in Nederland te produceren en hoofdzakelijk met natuurlijke materialen te werken. We groeien snel en willen dé tafelmaker van Europa zijn en blijven. Onze wereldwijde distributie wordt aangestuurd vanuit Winterswijk (operatie/productie) en Amsterdam (sales) en ondersteund door een (inter)nationaal netwerk van dealers en agenten.

WE HOREN GRAAG VAN JE

Heb je vragen over de functie dan kun je altijd bellen met Gerben Schreurs (+31 (0) 543 546 099). Sollicitaties ontvangen we graag via de mail: g.schreurs@arco.nl. Stuur ons je motivatie en CV vóór 8-1-2021. Sollicitaties zonder motivatie hebben niet onze prioriteit, we zijn juist benieuwd naar je persoonlijke beweegredenen.