Online marketeer Amsterdam/Winterswijk | 24 - 38 uur

Gedreven online marketeer met liefde voor design

 

Als 118-jarig ambitieus familiebedrijf doen wij al meer dan een eeuw waar we goed in zijn: tafels maken. Arco heeft voor elke hybride woon- en werksituatie een flexibele oplossing en een tafel. We maken duurzame keuzes, en onze ambitie is om dat elk jaar een beetje beter te doen. Onze collectie ontwikkelen we in samenwerking met toonaangevende ontwerpers en we werken voor klanten wereldwijd.

We zijn trots op ons bedrijf en op wat we hebben bereikt. We willen onze producten en ons specialisme (online) nog beter zichtbaar maken, om die reden zoeken we een online marketeer die ons hierbij gaat helpen en met ons mee wil groeien.

Jouw drive & jouw rol bij Arco

Arco is op zoek naar een online marketeer die, net als wij, houdt van mooie producten, en het net zo belangrijk vindt dat deze op een duurzame manier gemaakt zijn. Kwaliteit staat hierbij centraal. Met jouw kwaliteiten ga je helpen onze producten en ons specialisme (online) nog beter zichtbaar te maken. Als online marketeer ben je verantwoordelijk voor uiteenlopende uitingen; social media, website, nieuwsbrieven en productinformatie rond lanceringen en campagnes. De content ga je niet alleen creëren, maar wordt gemaakt in samenwerking met onze grafisch ontwerper en Manager marketing & communicatie waar nodig aangevuld met externe redacteurs met een eigen expertise – aan jou om dit te coördineren

Dit ga je doen

 • Het maximaliseren van de exposure van het merk Arco via online aanwezigheid
 • Beheren en (mede) realiseren van onze marketing en content kalender
 • Beheer van social media en up to date houden en optimaliseren van de website en digitale bestanden.
 • Monitoring van en rapporteren over communicatiecampagnes en -projecten, gebruikmakende van o.a. Google Analytics.
 • Het voorzien van onze partners van content voor hun onlinekanalen (+ monitoren & bijsturen).
 • Op de hoogte zijn en blijven van de (online-) ontwikkelingen in de markt en hierop inspelen.
 • Het beheer van online platforms zoals Architonic en P.con

Wat neem je mee?

 • MBO- of HBO opleiding op het gebied van (online) marketing, communicatie en/of multimedia

 • Je bent van nature onderzoekend en hands-on

 • Je hebt affiniteit met ons merk en de markt waarin we opereren

 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en je spreekt vloeiend Engels.

Wat krijg je?

 • Een functie in een ambitieus familiebedrijf waar langetermijndenken in het DNA zit.

 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en mogelijkheden om met de ambities van het bedrijf mee te groeien.

 • Een salaris passend bij jouw ervaring, bedrijfspensioenregeling en reiskostenvergoeding.

 • 24 vakantie dagen aangevuld met atv dagen

Over Arco

Tafels hebben een centrale plek in ons leven: we praten, werken, vergaderen, eten en vieren feest aan tafel. Voor al deze momenten ontwerpen, ontwikkelen en maken wij op een slimme manier tafels die goed passen in de hybride leef- en werkomgeving. Dit alles doen we vanuit onze eigen fabriek in Winterswijk. We maken duurzame keuzes, en onze ambitie is om dat elk jaar een beetje beter te doen. Onze collectie ontwikkelen we in samenwerking met toonaangevende ontwerpers en we werken voor klanten wereldwijd. Dat doen we samen met een internationaal netwerk van agenten en dealers en vaak in samenwerking met architecten en interieurarchitecten.                      

In een tijd waarin dingen steeds sneller hun waarde verliezen, willen wij waarde toevoegen: producten die mensen samenbrengen en de negatieve impact op onze planeet verminderen. Daarom maakt Arco producten die volledig zijn aangepast aan het veranderende woon-werklandschap en die generaties lang meegaan. 

Arco heeft een grote verscheidenheid aan klanten en opdrachtgevers. Naast de langdurige en uitstekende relatie met de (Europese) retailsector, hebben wij in de loop der jaren toonaangevende projecten uitgevoerd voor zowel middelgrote bedrijven als voor diverse multinationals. Kijk hier om een beeld te krijgen van projecten waar we aan hebben meegewerkt.

Arco werkt vanuit Winterswijk (operatie/productie) en Amsterdam (collectie, marketing & communicatie en sales) en wordt ondersteund door een (inter)nationaal netwerk van dealers en agenten.

Solliciteren?

Heb je vragen over de functie of wil je meer weten, dan kun je contact opnemen met Floor van Ast f.vanast@arco.nl 

 

Hoe kun je solliciteren?

Wil jij deel uitmaken van Arco en herken je jezelf in bovenstaande profiel? We maken graag kennis! Sollicitaties kunnen worden gericht aan Floor van Ast f.vanast@arco.nl o.v.v. Sollicitatie online marketeer. 

Online marketeer