Datum toegevoegd: 11 Juni 2019 OUD VOOR NIEUW | campagne

Lever jouw oude tafel in én krijg 15% korting op een nieuwe Arco tafel. Arco zorgt er vervolgens voor, in samenwerking met 100% Kringloop, dat jouw geliefde tafel een tweede leven krijgt! 

 

Lees verder voor de actievoorwaarden! 

 

 

Als 115 jaar oud familiebedrijf zit het lange termijn denken in ons bloed. Al 4 generaties staat vakmanschap en liefde voor hout centraal. Wij maken tafels, want daar zijn we goed in. Tafels om aan te werken, te vergaderen, te eten, te lachen en vooral om aan te leven. Tafels om de wereld van morgen aan te bespreken. Want de wereld van morgen, daar hebben we een heldere visie op. In een tijd waarin spullen steeds sneller hun waarde verliezen, willen wij juist waarde toevoegen. We willen mooie, duurzame producten maken met een maatschappelijke relevantie. Zo kiezen we bewust voor een ingetogen stijl, die niet teveel aan mode grillen onderhevig is en werken we met natuurlijke materialen. Ook werken we het liefst met FSC en PEFC gecertificeerd hout. Dit hout is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Momenteel is ongeveer 75% van het hout dat wij gebruiken gecertificeerd. Een mooi percentage, maar voor ons is het nog niet genoeg. De doelstelling is dat dit percentage aan het einde van het jaar 100% is. Wij maken producten voor het leven. Daarom ontwerpen wij onze producten op zo’n manier dat alle onderdelen gemakkelijk te scheiden zijn, zodat we deze kunnen recyclen of refurbishen. Dit vinden wij belangrijk.

 

Niet zo gek dus dat we er graag zorg voor dragen dat jouw oude, geliefde tafel op de juiste plek terecht komt. En zo hoef jij alleen nog maar te genieten van de nieuwe Arco aanwinst. Een tafel voor het leven, om aan te leven.

 

Neem contact op met de dichtstbijzijnde dealer om gebruik te maken van deze leuke actie.

 

Actievoorwaarden

- De actie loopt van 15 juni t/m 15 november.

- Om gebruik te kunnen maken van de korting, moet de in te leveren tafel beschikken over een houten tafelblad.

- Om gebruik te kunnen maken van de korting, moet de in te leveren tafel een merk tafel zijn.

- Om gebruik te kunnen maken van de korting, moet de in te leveren tafel in bruikbare staat zijn.

 

Over 100% Kringloop!

100%Kringloop! is het overkoepelende merk voor maatschappelijk gedreven kringloopwinkels, die zijn aangesloten bij de Branchevereniging Kringloopbedrijven Nederland (BKN). Door de tijdens de Arco campagne ingezamelde tafels te verkopen kunnen de 100%kringloopwinkels aan hun maatschappelijke missie werken.

 

100% Mens

Een 100% Kringloopwinkel is een sociale onderneming. Geld verdienen is voor 100%Kringloopwinkels een middel om maatschappelijke meerwaarde te creëren, zoals bijvoorbeeld de bestrijding van armoede. Een 100% Kringloopwinkel staat voor een samenleving waarin iedereen mee kan doen en biedt dus werkplekken voor mensen voor wie het lastig is om een reguliere baan te vinden.

 

100% Milieu

Het hergebruiken van spullen is een stuk beter voor het milieu dan recyclen of nieuw produceren. En de kringloopwinkels proberen zo min mogelijk afval over te houden. Van de 140 miljoen kilo aan goederen die de 100% Kringloopwinkels per jaar ophalen, wordt 40 procent opnieuw verkocht. De ingeleverde tafels vallen hier straks ook onder. Belangrijk is het dus dat de tafel niet beschadigd is.

Laden...
Door gebruik te maken van deze website of door op “Ik ga akkoord” te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.   > Lees meer
Ik ga akkoord