Onderhoud

Onderhoud


Hoe onderhoud ik mijn Arco meubel?

Uw Arco meubel blijft langer mooi wanneer u ze op de juiste wijze verzorgt. Het onderhoudsvoorschrift voor uw meubel vindt u op de productpagina onder de tab 'downloads'.

Waar kan ik de onderhoudsproducten voor mijn Arco meubel kopen?

De onderhoudsproducten voor het dagelijks onderhoud van uw meubel zijn veelal te verkrijgen in de supermarkt. Raadpleeg hiervoor het onderhoudsvoorschrift van uw meubel. De producten voor het periodieke onderhoud zijn te bestellen in onze webshop. Ga hiervoor naar de tab 'service artikelen' op de productpagina van uw Arco meubel.

Hoe krijg ik een vlek uit / van mijn meubel?

Op de productpagina onder de tab 'downloads' kunt u het onderhoudsvoorschrift voor uw Arco meubel downloaden.
Uitgebreide informatie over vlekverwijdering van verse en hardnekkige vlekken vindt u op de James Vlekkensite (www.james.nl)

Kan ik een klein krasje op mijn tafel/kast zelf bijwerken?

In onderhoudsvoorschrift van uw Arco meubel kunt u lezen hoe u kleine beschadigingen kunt bijwerken. Het onderhoudsvoorschrift voor uw meubel vindt u op de productpagina onder de tab 'downloads'.

Kan ik mijn tafel opnieuw laten schuren en lakken?

(Semi)Massief houten tafels kunnen in veel gevallen opnieuw geschuurd en gelakt worden. Uw Arco dealer kan u hierin een deskundig advies geven.

Hoe vervang ik de dopjes onder de stoelen?

Nieuwe viltdopjes kunt bestellen via onze webwinkel. Deze vindt u onder de tab 'service artikelen' op de productpagina van het betreffende zitmeubel. De werkbeschrijving voor het vervangen van de dopjes vindt u op de productpagina van uw meubel onder de tab 'downloads'.

Wat kost het om mijn meubel opnieuw te bekleden?

De kosten van het nieuw stofferen van uw meubel zijn van een aantal zaken afhankelijk, zoals bijvoorbeeld de gekozen stof of leer. Uw Arco dealer kan u verder adviseren en precies vertellen wat de kosten zullen zijn.

 
Laden...
Door gebruik te maken van deze website of door op “Ik ga akkoord” te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.   > Lees meer
Ik ga akkoord