Datum toegevoegd: 22 Feb 2019 NATURAL COINCIDENCES

Oak wood, acrylic paint

 

'Natural Coincidences' is een serie van 45 handgeschilderde eikenhouten modules, ontworpen door Damien Poulain voor Arco, met resthout uit onze fabriek. Er zijn vijf verschillende modules gemaakt. De grafiek verwijst naar de vorm van de natuur, de wortels, de roots. Iedereen kan er zijn eigen toevallige totems van maken.


Over Damien

Damien Poulain is grafisch kunstenaar. Damien Poulains werk wordt beïnvloed door shintoïstische, tribale en heraldische symbolen. Voor zijn werk gebruikt hij materialen als textiel, spuitverf, beeldhouwkunst en architecturale volumes. Zijn werk is gericht op de betekenis van gemeenschappen en zijn overtuigingen. Hij wenst via zijn werk mensen bij elkaar te brengen. Tegelijkertijd wil hij vragen oproepen over de praktijken van de hedendaagse populaire cultuur. Bijvoorbeeld door samenwerkingen tussen de kunstenaar en lokale ambachtslieden en middelen. Hij heeft internationale erkenning gekregen - commercieel en artistiek - met werk voor klanten zoals Dazed & Confused, KesselsKramer, Adidas en Uniqlo, solo-shows in Londen bij Kemistry Gallery en KK Outlet, in Tokyo bij Calm and Punk Gallery en Claska, en groepshows op het Museum voor Grafisch Ontwerp in Breda, Nederland. Damien werkt in Londen en Parijs.

 

 

  

 

Laden...
Door gebruik te maken van deze website of door op “Ik ga akkoord” te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.   > Lees meer
Ik ga akkoord