Mono

Uli Budde &
Ivan Kasner

MONO WORK STATION is een dynamische plek voor één persoon om kortstondig aan te werken of verblijven, met een mogelijkheid voor het neerzetten van een tas. “Zo hoeft deze niet op de “vieze grond” te staan en zijn de benodigde spullen altijd binnen handbereik”, aldus de ontwerpers Uli Budde en Ivan Kasner. Kortom, Mono is een flexibel meubel dat verschillende zithoudingen faciliteert en zeer geschikt is voor openbare-, wacht- en tussenruimtes.

 

Mono is op een duurzame wijze ontwikkeld: alle vier onderdelen (schuim, staal, stof en hout) zijn van elkaar te scheiden, te vervangen en te recyclen. De stoffering kan eraf worden gehaald door middel van klittenband, om vervolgens gereinigd (afhankelijk van de stof) of eventueel vernieuwd te worden. Daarnaast zijn alle onderdelen separaat van elkaar te vervangen, waardoor bij eventuele beschadigingen het product gemakkelijk gerepareerd kan worden.

Materialen

Laden...
Door gebruik te maken van deze website of door op “Ik ga akkoord” te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.   > Lees meer
Ik ga akkoord