Joy gamma

Arco
Design Studio

De Joy family is een tafelprogramma met een jonge, heldere vormtaal: een serie massief houten tafels met een mooi detail in de verbinding tussen het blad en de poten. Deze collectie no-nonsense tafels is breed toepasbaar; zowel in een woon- als werkomgeving - en past in veel interieurs. De verschillende uitvoeringen in vorm, kleur en maat maken het mogelijk de tafel naar eigen wens aan te passen. Joy is een product van deze tijd met eenvoud in vormgeving en een hoge kwaliteit in materiaal. Het massieve hout geeft de tafels een prettige tactiliteit en is makkelijk te onderhouden. De uitvoering met het natuurlijke Natural Solid Surface (biopolymeer) is bovendien slijtvast en gebruiksvriendelijk - handig voor gezinnen met kinderen of bij gebruik in een dynamische werkomgeving.

Materialen

Elk mens is anders, heeft andere wensen en behoeften. Het is dan ook niet meer dan logisch dat wij onze tafels aanpassen aan wat jij wilt. Zo maken wij jouw tafel met de juiste lengte, breedte, hoogte, kleur en afwerking. Zodat deze tafel perfect past in je eigen interieur en voldoet aan jouw persoonlijke wensen. 

Bijpassende producten en accessoires

Laden...
Door gebruik te maken van deze website of door op “Ik ga akkoord” te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.   > Lees meer
Ik ga akkoord