Datum toegevoegd: 20 Juni 2019 WE ARE HIRING | Hoofd planning

ARCO ZOEKT EEN HOOFD PLANNING

Fulltime, Winterswijk

 

Arco is een succesvol Nederlands design bedrijf waar tafels en bijbehorende meubels worden ontworpen, gemaakt en verkocht voor op kantoor en thuis.

 

 

Wij zijn op zoek naar een gedreven Productie Planner om ons bedrijfsbureau verder te professionaliseren. Je werkt vanuit onze fabriek in Winterswijk en vormt een team samen met de afdelingen engineering, werkvoorbereiding en calculatie. Samen met de Productieleider ben je verantwoordelijk voor een effectieve en efficiënte productievoortgang.

 

Het is belangrijk dat je bekend bent met planning systemen, doelgericht bent en prioriteiten stelt. Wij verwachten dat je samen met je teamgenoten de aansturing van onze productie naar een hogel level kan tillen. Onder meer door voortdurend te zoeken naar verbeteringen in de voortgang van de productie. Naast deze uitdagende targets bieden wij een Planner functie met brede verantwoordelijkheden. Zo heb je tevens operationele verantwoordelijkheden op het gebied van inkoop, nauwe betrokkenheid bij ICT vraagstukken en ERP systemen.

 

Heb je de benodigde kennis en ervaring, kom dan eens een kijkje nemen in onze fabriek in Winterswijk. Ervaar ons ambacht en de sfeer van ons familiebedrijf en laten we samen ontdekken of jouw ervaring en drijfveren aansluiten bij onze ideeën.

 

WERKZAAMHEDEN

 

Planning van de uren en materialen ten behoeve van een gestroomlijnde productie, middels:

 

- Het opstellen van een meerweekse productieplanning op basis van orderportefeuille, beschikbare uren en materialen.

- Het aanpassen van de capaciteit per afdeling afhankelijk van voortgang van de betreffende afdeling.

- Het meermalen per dag bespreken van de productievoortgang en eventuele aanpassingen met productieleiding en de voormannen.

- Het opstellen van een goede forecast.

- Het voortdurend terugkoppelen van korte- en lange termijn vooruitzichten.

- Het afroepen van benodigde materialen.

- Het zorgdragen voor een juiste invoer en verwerking van relevante informatie in het ERP systeem.

 

WIJ ZOEKEN…

 

Een enthousiaste, gedreven planner:

 

- Met een relevante HBO opleiding en enkele jaren relevante werkervaring in een soortgelijke functie.

- Met een groot analytisch vermogen.

- Die in staat is om overzicht te houden en te anticiperen, ook onder druk.

- Die proactief is en secuur.

- Geïnteresseerd is in ICT en bekend is met ERP informatiesystemen.

- Die flexibel is en wil samenwerken in een enthousiast team.

- Die gemakkelijk kan communiceren op verschillende niveaus.

 

WAT BIEDEN WE NOG MEER

 

Je komt te werken bij een trots, innovatief familiebedrijf met een no-nonsens mentaliteit, weinig managementlagen en een informele sfeer. Teamwork en toewijding zijn vanzelfsprekend. In ons streven naar de beste oplossing voor de klant stimuleren we creativiteit in iedere functie. Verder:

 

- Werk je te midden van onze mooie producten. Onze eigen productie in Winterswijk is uniek en doet je de passie en kunde van onze vakmensen van zeer dichtbij beleven.

- Krijg je de mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen.

- Bieden we een nader overeen te komen salaris op basis van leeftijd en ervaring.

- En hebben we goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder 24 vakantiedagen, 12 ADV dagen en een bedrijfspensioenregeling.

 

OVER ARCO

 

Arco is een Nederlands familiebedrijf dat al meer dan 110 jaar bestaat. Wij ontwerpen, ontwikkelen en produceren tafels en bijbehorende producten voor de woon- en werkomgeving. Vanuit de wens: ‘to make beautiful things that matter to people, communities & the world’. Onze vakmensen combineren hun creatieve en ambachtelijke vaardigheden met nieuwe technologieën en respect voor de natuur. Duurzaamheid en langer termijn denken zit in ons DNA en we kiezen er daarom heel bewust voor in Nederland te produceren en hoofdzakelijk met natuurlijke materialen te werken. We groeien snel en willen dé tafelmaker van Europa zijn en blijven. Onze wereldwijde distributie wordt aangestuurd vanuit Winterswijk (operatie/productie) en Amsterdam (sales) en ondersteund door een (inter)nationaal netwerk van dealers en agenten.

 

WE HOREN GRAAG VAN JE

 

Heb je vragen over de functie dan kun je altijd bellen met Jan Tichelaar via +31 (0) 543 546 570. Sollicitaties ontvangen we graag via mailadres j.tichelaar@arco.nl vóór 22 juli 2019. Sollicitaties zonder motivatie hebben niet onze prioriteit, we zijn juist benieuwd naar je persoonlijke beweegredenen.

Laden...
Door gebruik te maken van deze website of door op “Ik ga akkoord” te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.   > Lees meer
Ik ga akkoord