Frame
Frame XL

In 2000 ontwierp Burkhard Vogtherr de Frame stoel voor Arco. Ruim tien jaar later is deze stoel uitgegroeid tot een klassieker binnen de collectie. De Frame stoel wordt gekenmerkt door een metalen frame met een fijne, rechthoekige belijning die de stoel een lichte en luchtige uitstraling geeft. Naast gebruik in de woonomgeving is de stoel ook uitermate geschikt voor representatieve werkomgevingen en vergaderruimtes. Met de introductie van nieuwe varianten wil Arco deze succesvolle stoel verder ontwikkelen tot een breed programma, waarin een grote keuze geboden wordt in uitvoeringen (kuip en onderstel) en materialen. Zo kan het onderstel worden uitgevoerd in chroom of epoxy lak, en de kuip in lak, stof, leer, fineer en in een speciale "pad" stoffering. 

Mooie aanvullingen op de Frame collectie zijn de Frame Bench en Frame II (XL)

Materialen

Frame - Adapter (zwart)
1.63

Adapter voor de Frame stoel: het verbindingsstuk tussen het stoelframe en een kunststof voetje. De adapter wordt inclusief schroefjes geleverd.


Frame - Voetje met vilt (grijs)
1.63

Voetje voor de Frame stoel bij gebruik op een harde ondergrond, zoals parket of marmoleum.


Frame - Voetje met vilt (zwart)
1.63

Voetje met vilt voor de Frame stoel, toe te passen bij een harde vloer. 


Frame - Voetje (zwart)
1.63

Hard kunststof voetje voor de Frame stoel, toe te passen bij zachte ondergronden als tapijt.

Bijpassende producten en accessoires

Laden...
Door gebruik te maken van deze website of door op “Ik ga akkoord” te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.   > Lees meer
Ik ga akkoord