Felt Panel

Arco heeft twee spatschermen ontworpen: één met een houten staander en één met een draaiknop. Door middel van scheidingsschermen wordt het risico van verspreiding van het coronavirus door niezen en kuchen beperkt. Het glazen scherm van 6 mm gehard veiligheidsglas rust in een voet gemaakt van FSC of PEFC gecertificeerd hout en afgewerkt met een water-gedragen lak. Het vrijstaande scherm kan op iedere gewenste plek op tafel of een bureau neergezet worden. Het scherm met de draaiknop kan aan een tafel of bureau bevestigd worden. Door de combinatie van glas en hout, hebben de hygiëneschermen - naast hun praktische werking - ook nog eens een mooie, luxueuze uitstraling. 


Om een akoestische oplossing te maken van onze twee hygiëneschermen, bieden wij een paneel in vilt aan. Deze kan, in plaats van het glazen scherm, in de houten voet geplaatst worden. Het paneel is antraciet, licht van gewicht, bestaat voor 60% uit gerecyclede PET flessen en alle grondstoffen zijn recyclebaar. 

 

Levertijd op aanvraag!
Mocht u grote aantallen willen bestellen of heeft u vragen of specifieke wensen? Neem dan contact met ons op. 

 

Vanaf € 109,-

Bijpassende producten en accessoires

Laden...
Door gebruik te maken van deze website of door op “Ik ga akkoord” te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.   > Lees meer
Ik ga akkoord