De technische definitie van een tafel is ‘een aflegvlak dat de zwaartekracht op heft’, maar een tafel is zo veel meer. Een tafel is een plek om samen te komen en even echte aandacht voor elkaar te hebben. Samen genieten of even de dag doornemen met een kop thee. Het is een dynamische plek die steeds weer anders gebruikt wordt. Om te eten, praten, lezen, werken of ontspannen. Wij houden van mooie tafels, maak kennis met de Arco tafels voor in huis. We are Arco, we make tables. 

 

Wij maken tafels

Tafelen gaat niet meer alleen over uitgebreid dineren, maar over alle activiteiten die er rond de tafel plaatsvinden. De tafel is het hart van het huis. Daarom maken wij tafels gebaseerd op eenvoud en met een weloverwogen ontwerp. Praktisch, no-nonsense en mooi. We maken gebruik van pure materialen en zorgen voor een zorgvuldige afwerking. Onze tafels worden gemaakt door vakmensen die de tijd nemen om een goed product te maken. Hierbij worden de nieuwste technologieën gecombineerd met vakkundig handwerk.

 
Laden...
Door gebruik te maken van deze website of door op “Ik ga akkoord” te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.   > Lees meer
Ik ga akkoord