Datum toegevoegd: 12 Juni 2019 WE ARE HIRING | Communicatie medewerker

ARCO ZOEKT EEN CREATIEVE COMMUNICATIE MEDEWERKER
32-40 UUR, Amsterdam

 

Arco is een succesvol Nederlands design bedrijf waar tafels en bijbehorende producten worden ontworpen, gemaakt en verkocht voor de werk- en woonomgeving. 

 

 

Onze huidige Communicatie Medewerker gaat met zwangerschapsverlof. Wij zoeken een enthousiaste collega die haar kan vervangen in de periode augustus 2019 t/m februari 2020. Het betreft een tijdelijk contract met de intentie tot verlenging. Vanuit onze showroom in Amsterdam werk je in een klein, enthousiast team waarin jij medeverantwoordelijk bent voor het verder bouwen aan het merk Arco. Naast je werkzaamheden in Amsterdam ben je met regelmaat in onze fabriek in Winterswijk voor intern overleg.

 

De Communicatie Medewerker die wij zoeken heeft bij voorkeur een grafische achtergrond en wordt enthousiast van het creëren van content in zowel tekst als beeld. Creativiteit is your middle name en je wordt enthousiast van het werken met Photoshop, inDesign en Illustrator. De verschillende sociale media kanalen kennen geen geheimen voor jou en daarnaast ben je ook nog eens een organisatietalent.

 

Heb je naast deze talenten ook affiniteit met design? Ervaring in de lifestyle branche en/of een creatieve studie afgerond. Kom dan onze sfeer proeven in Amsterdam, loop een rondje door onze fabriek in Winterswijk en laten we samen ontdekken of jouw ervaring en drijfveren aansluiten bij onze ideeën.

 

WERKZAAMHEDEN

Concrete projecten waaraan je de komende maanden gaat werken zijn:

 

Nieuwe website

• Meedenken bij het ontwerp en de realisatie van een nieuwe website.

• Het creëren, realiseren en optimaliseren van relevante content (teksten, blogs, beeldmateriaal) voor de nieuwe website.

• Organiseren van en ondersteunen bij fotoshoots.

•Het vullen van de nieuwe website met content.

• Up to date houden van onze huidige website (nieuwe producten, nieuws en blogs).

 

Internationale meubelbeurs Keulen (Januari 2020)

• Projectmanagement - van standontwerp tot standopbouw - voor de internationale meubelbeurs IMM in Keulen.

• Grafisch ontwerpen van communicatie-uitingen voor IMM (uitnodigingen, communicatie in stand, social media, mailingen) in samenwerking met ons grafisch ontwerpbureau Raw Color (e.e.a. afhankelijk van de ervaring die je meebrengt).

• Sales ondersteunen / opmaken van sales tools (plattegronden, prijsbladen, etc.).

 

Overig

• Het opvolgen van aanvragen van pers en dealers.

• Relevante content creëren en posten op onze social media kanalen.

• Het monitoren en analyseren van social media campagnes en posts.

 

WIJ ZOEKEN…

 

Een enthousiast en creatief communicatie talent met:

 

• Een relevante HBO (ontwerp)opleiding bv. in de richting van: grafisch vormgeving, online media en/of communicatie/marketing.

• Circa 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.

• Affiniteit met en gevoel voor grafische vormgeving en beeld.

• Ervaring met Photoshop, Indesign, illustrator en MailChimp.

• Uitgebreide social media kennis en ervaring met website beheer.

• Goede communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels.

• Een pro actieve houding, die zelfstandig en in teamverband kan werken.

• Tenslotte zoeken we voor de juiste samenstelling in ons team een jongere collega.

 

 

WAT BIEDEN WE NOG MEER

Je komt te werken bij een trots, innovatief familiebedrijf met een no-nonsens mentaliteit, weinig managementlagen en een informele sfeer. Teamwork en toewijding zijn vanzelfsprekend. In ons streven naar de beste oplossing voor de klant stimuleren we creativiteit in iedere functie. Verder:

- Werk je te midden van onze mooie producten. Onze eigen productie in Winterswijk is uniek en doet je de passie en kunde van onze vakmensen van zeer dichtbij beleven.

- Krijg je de mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen.

- Bieden we een contract voor in ieder geval 7 maanden (met intentie tot een parttime aanstelling nadien).

- Bieden we een nader overeen te komen salaris op basis van jouw kennis en ervaring.

- En hebben we goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder 24 vakantiedagen, 12 ADV dagen en een bedrijfspensioenregeling.

 

OVER ARCO

Arco is een Nederlands familiebedrijf dat al meer dan 110 jaar bestaat. Wij ontwerpen, ontwikkelen en produceren tafels en bijbehorende producten voor de woon- en werkomgeving. Vanuit de wens: ‘to make beautiful things that matter to people, communities & the world’. Onze vakmensen combineren hun creatieve en ambachtelijke vaardigheden met nieuwe technologieën en respect voor de natuur. Duurzaamheid en langer termijn denken zit in ons DNA en we kiezen er daarom heel bewust voor in Nederland te produceren en hoofdzakelijk met natuurlijke materialen te werken. We groeien snel en willen dé tafelmaker van Europa zijn en blijven. Onze wereldwijde distributie wordt aangestuurd vanuit Winterswijk (operatie/productie) en Amsterdam (sales) en ondersteund door een (inter)nationaal netwerk van dealers en agenten.

 

WE HOREN GRAAG VAN JE

Heb je vragen over de functie dan kun je altijd bellen met Jan Tichelaar via +31 (0) 543 546 570. Sollicitaties ontvangen we graag via mailadres j.tichelaar@arco.nl vóór 15 juli 2019. Sollicitaties zonder motivatie hebben niet onze prioriteit, we zijn juist benieuwd naar je persoonlijke beweegredenen.

Laden...
Door gebruik te maken van deze website of door op “Ik ga akkoord” te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.   > Lees meer
Ik ga akkoord