Datum toegevoegd: 16 Mar 2020 Update Corona

In verband met het coronavirus hebben wij op basis van de richtlijnen van het RIVM strikte maatregelen genomen om verspreiding van het virus zo goed mogelijk tegen te gaan en om de gezondheid van onze medewerkers, klanten en omgeving maximaal te beschermen.

 

Onze sales medewerkers zijn goed bereikbaar en kunnen u op afstand ondersteunen. Ook onze productie gaat door en produceert volgens planning. Echter kan de afgegeven leverdatum wel afwijken vanwege een aangepaste dienstverlening van onze transporteur (deze kan verschillen per land).

 

Onze showroom in Amsterdam (DPA) is in ieder geval tot 1 april gesloten en onze showroom in Keulen (DPK) is beperkt toegankelijk (alleen op afspraak met uw contactpersoon).

 

We houden de ontwikkelingen rondom het virus en de adviezen van de Overheid en RIVM nauwlettend in de gaten. Mocht er aanleiding zijn tot het wijzigen van bovenstaande informatie, dan brengen wij u daarvan direct op de hoogte.

 

Wij hopen u op deze manier voldoende te hebben geïnformeerd. Heeft u vragen? Schroom niet om contact met ons op te nemen.

 

Wij hopen dat de huidige situatie snel zal verbeteren en wensen iedereen veel sterkte en gezondheid toe.

 

Team Arco

Laden...
Door gebruik te maken van deze website of door op “Ik ga akkoord” te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.   > Lees meer
Ik ga akkoord