Producten

Covid-oplossingen voor op de werkvloer

Om op de werkvloer aan de richtlijnen van het RIVM te kunnen voldoen én om een zo veilig mogelijke werkomgeving te creëren voor uw medewerkers, hebben wij een aantal covid-oplossingen ontworpen. Vragen of specifieke wensen? Neem contact met ons op.

 

De anderhalve meter samenleving… Het is nu actueel, maar naar alle waarschijnlijkheid blijft dit nog veel langer een thema op de werkvloer. De overheid spoort bedrijven en instanties aan om na te denken over hoe om te gaan met "het nieuwe normaal".

 

Glazen hygiënescherm voor op tafel

Om het risico van verspreiding van het coronavirus door het niezen en kuchen te beperken, kunt u bij ons een glazen hoestscherm kopen ter bescherming van uw personeel en klanten. Door de duurzame combinatie van glas en hout, heeft het scheidingsscherm naast zijn praktische werking ook nog eens een mooie, luxueuze uitstraling. Door de stevige houten staander, kan het scherm op iedere gewenste plek op tafel of een bureau neergezet worden. Door middel van een klem, kan het tafelscherm bevestigd worden aan een tafel.

 

Stoelhoes

Door gebruik te maken van onze “niet gebruiken” stoelhoes, wordt het naleven van de anderhalve meter regel op de werkvloer gemakkelijker. De hoezen dienen als indicator dat er op de desbetreffende stoel geen plaats genomen mag worden. De hoezen kunnen om-en-om worden toegepast, zodat er ruim 1.5 meter tussen twee stoelen zit. Dit voorkomt dat stoelen op kantoren verplaatst of weggenomen moeten worden. Mede door het toepassen van onze stoelovertrekken wordt er een veilige werkplek gecreëerd voor uw medewerkers.

 

Meer over Arco

Wij maken tafels en bijpassende producten zoals stoelen, kasten, klein meubilair en accessoires. Elk bijzonder in afwerking en design. Wil je meer weten over de collectie van Arco? Neem dan contact op met ons, of download de Arco Home & Work Catalogue met onze complete collectie. We are Arco, we make tables & the objects to complement them.

Laden...
Door gebruik te maken van deze website of door op “Ik ga akkoord” te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.   > Lees meer
Ik ga akkoord