Producten

Ontdek de Arco collectie

Ontdek de Arco collectie met meubels voor home & work, gekenmerkt door vakmanschap en tijdloos design. Onze meubels zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. We are Arco. We make tables. We value craftmanship.

 

Tables

Tafelen is een ruim begrip. We werken, eten, lachen, lezen en ontspannen aan een tafel. Onze ontwerpers maken tafels die passen bij de veelzijdigheid van het concept tafelen. De tafel Base Oval is bijvoorbeeld een echt basisstuk. Een robuuste, no-nonsense tafel, gemaakt van hout - uit de buurt van onze fabriek - en beton. Met recht een tafel die tegen een stootje kan. De ‘onmogelijk ogende’ Slim tafel van designer Bertjan Pot brengt eenvoud, slimme technieken en stijl bij elkaar. Kijk in onze collectie voor alle mogelijkheden van Arco tafels in jouw interieur. Op het werk of bij je thuis.


Low seating & seating

We creëren comfort met onze collectie low seating & seating. Bijvoorbeeld in het ontwerp van onze Sketch stoelen. Deze collectie bestaat uit diverse zitmeubelen, zoals de Sketch Dining, Sketch Lobby stoel of Sketch Conference. Zowel voor thuis als op het werk biedt deze veelzijdige en breed-inzetbare Sketch family het benodigde comfort. Een klassieke kuipstoel met een modern uiterlijk. Maak ook kennis met de Side by Side, een modulair zitprogramma bestaande uit banken en losse schakelelementen. De Side by Side is in te zetten als afgeschermde individuele werkplek, zij-aan-zij voor adhoc overleg, in wachtruimtes en lobby’s of zelfs tegenover elkaar als informele vergaderplek.


Storage

Alles heeft zijn plek in Arco kasten en accessoires. We combineren eenvoud met praktisch nut, zoals bij muurkast Pivot. Pivot is een speels, massief houten kastje op hoge poten met twee laden. Het vernieuwende van deze kast is dat de laden kunnen scharnieren, waardoor ze gelijktijdig toegankelijk zijn. Een verrassend kastje, dat bij uitstek geschikt is voor het opbergen van kleine rondslingerende voorwerpen en dagelijkse benodigdheden. De Side Store collectie bestaat uit hangende en staande kastelementen (met deuren, laden of kleppen), zwevende schappen, plateaus en low boards. De opbergoplossing voor thuis of op het werk.


Low tables & additions

Onze collectie low tables & additions maakt huizen compleet. We stellen je graag voor aan de bijzettafel Tablet van designer Jonas Trampedach. Deze serie kleine tafeltjes is gemakkelijk te tillen en multifunctioneel: meerdere Tablets samen vormen een grotere koffietafel. Of maak kennis met de Utensils: Een familie van handige kleine tafeltjes voor al die momenten dat werken en wonen in elkaar overgaan. Even een notitie maken, de laptop neerleggen of wat documenten doornemen. Kortom, het bekende multi-tasken dat overal in huis kan gebeuren. De Bistro tafels hebben een organisch gevormd blad met afgeronde hoeken, staan op een elegante voet en zijn er in diverse hoogtes voor bij de bank, een fauteuil of de eettafel.


Meer over de collectie van Arco

Wil je meer weten over de collectie van Arco? Neem dan contact op of download de Arco Home & Work Catalogue met onze complete collectie. We are Arco. We make tables.

Laden...
Door gebruik te maken van deze website of door op “Ik ga akkoord” te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.   > Lees meer
Ik ga akkoord