Datum toegevoegd: 10 Mar 2017 Vacature Sales support

Wij zijn op zoek naar "Sales & architecten support".

 

 

Arco is een Nederlands familiebedrijf dat al 112 jaar bestaat. Wij ontwerpen, ontwikkelen en produceren tafels en bijbehorende producten voor de woon- en werkomgeving. Onze producten worden wereldwijd verkocht. We houden van meubels maken en geloven in lokale productie en de lange termijn. Wij zijn een snelgroeiende, zichzelf professionaliserende onderneming met een ambitie: de tafelmaker van Europa zijn.

 

Functie

Je bent als medewerker "sales & architecten support" onderdeel van het commerciële team ten behoeve van de projectmarkt en "het nieuwe werken". Het team bestaat uit een commercieel manager en een medewerker sales support. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor het behalen van de verkoopdoelstellingen en het realiseren en behouden van de klanttevredenheid.

 

Je bent verantwoordelijk voor:

• Het beantwoorden van vragen van architecten en projectdealers. Dit zal meestal telefonisch of per mail zijn, maar dit kan ook in onze showroom of eventueel tijdens een bezoek aan een architect of een projectdealer zijn.

• Het “ontwerpen” en uitwerken van speciale varianten van een standaard product.

• Het verwerken van offerte aanvragen.

• Het verwerken van ingekomen orders.

• De projectbegeleiding bij de uitlevering van orders.

• Ondersteuning bij beursopbouw/presentaties.

• Het representeren van Arco tijdens beurzen, events en in de showroom.

 

Profiel

- Je bent technisch, creatief en commercieel vaardig

- Je bent een enthousiaste en betrokken collega die het leuk vind om veel contact te hebben met architecten en projectdealers.

- We zijn op zoek naar iemand die oplossingen vindt, in mogelijkheden denkt en servicegericht is!

- Je hebt MBO/HBO werk- en denkniveau en kennis van SolidWorks of een ander CAD-programma.

- Je bent in staat om renderings te maken ten behoeve van offertes.

- Je bent niet bang om klanten in het engels of duits te woord te staan.

 

Waarom wij een interessante werkgever zijn?

Wij zijn een trots innovatief designmerk met een eigen productie. Onze standplaats is Winterswijk, maar we hebben een showroom in Amsterdam en Keulen. Je zult zowel in Winterswijk als in Amsterdam werkzaam zijn. We zijn een groeiende organisatie die veel uitdagingen biedt. Als familiebedrijf hechten we veel waarde aan professionaliteit, kwaliteit en betrokkenheid. We zijn klantgericht, no-nonsense en hebben een platte organisatiecultuur, waarbij er een goede balans is tussen zakelijkheid en menselijkheid. Onze arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.

 

Sollicitaties kunnen gestuurd worden naar Bob Lebbink b.lebbink@arco.nl

Laden...