Frame

Burkhard Vogtherr

In 2000 ontwierp Burkhard Vogtherr de Frame stoel voor Arco. Ruim tien jaar later is deze stoel uitgegroeid tot een klassieker binnen de collectie. De Frame stoel wordt gekenmerkt door een metalen frame met een fijne, rechthoekige belijning die de stoel een lichte en luchtige uitstraling geeft. Naast gebruik in de woonomgeving is de stoel ook uitermate geschikt voor representatieve werkomgevingen en vergaderruimtes. Met de introductie van nieuwe varianten wil Arco deze succesvolle stoel verder ontwikkelen tot een breed programma, waarin een grote keuze geboden wordt in uitvoeringen (kuip en onderstel) en materialen. Zo kan het onderstel worden uitgevoerd in chroom of epoxy lak, en de kuip in lak, stof, leer, fineer en in een speciale "pad" stoffering.  Binnen het Frame programma introduceert Arco tevens een "adjustable" optie, die de stoel een nog groter zitcomfort verleent. Bij deze optie kunnen de zitting en rug vrijelijk naar voren en naar achteren bewogen worden, zodat je, indien gewenst, lekker een beetje onderuit kunt gaan zitten. 

Mooie aanvullingen op de Frame collectie zijn de Frame Round en de Frame XL.

Lees minder

meer over de Frame

Frame - Adapter (grijs)
1.63

Adapter voor de Frame stoel: het verbindingsstuk tussen het stoelframe en een kunststof voetje. De adapter wordt inclusief schoefjes geleverd. 


Frame - Adapter (zwart)
1.63

Adapter voor de Frame stoel: het verbindingsstuk tussen het stoelframe en een kunststof voetje. De adapter wordt inclusief schroefjes geleverd.


Frame - Voetje met vilt (grijs)
1.63

Voetje voor de Frame stoel bij gebruik op een harde ondergrond, zoals parket of marmoleum. 


Frame - Voetje met vilt (zwart)
1.63

Voetje met vilt voor de Frame stoel, toe te passen bij een harde vloer. 


Frame - Voetje (zwart)
1.63

Hard kunststof voetje voor de Frame stoel, toe te passen bij zachte ondergronden als tapijt.

Bijpassende producten en accessoires

Laden...