Wij ontwerpen, ontwikkelen en maken meubelstafels in het bijzonder – voor de woon- maar ook voor de werkomgeving. Geschikte kantoorinrichting draagt namelijk niet alleen bij aan de sfeer van de werkplek, maar ook aan de productiviteit van de werknemers. Overleggen, discussiëren, bespreken en brainstormen, het gebeurt allemaal in de werkomgeving. Deze verschillende vormen van overleg vragen om kwalitatieve werkplekken. Bij Arco ontwerpen we vergaderstoelen en bijbehorende vergadertafels om de verschillende vormen van overleg te faciliteren.

 

Efficiënt vergaderen

Onze werkplek wordt anders georganiseerd en ingericht. Vergaderen gebeurt nog steeds, maar verandert ook mee met het moderne werken: we vergaderen soms staand en in plaats van papier ligt er steeds vaker een laptop of tablet op tafel. Het doel van een vergadering is echter niet veranderd en een efficiënte vergadering is nog steeds functioneel en leerzaam. Daar horen comfortabele vergaderstoelen of -banken bij. Voor een snel en informeel overleg met een kleine groep volstaat een andere setting dan voor een formele vergadering die een dagdeel in beslag neemt. Daarom hebben we bij Arco diverse vergaderstoelen in onze collectie.

 

            

 

Neem plaats!

De stoel Ease geeft een nieuwe invulling aan het begrip comfort: de rugleuning van de stoel bestaat namelijk uit flexibele ‘vingers’, die zich naar je lichaam vormen. De stoel kan daarnaast op de door jou gekozen zithoogte gemaakt worden. De Ease is daarmee de perfecte stoel voor aan de vergadertafel, één waarin goede ideeën worden bedacht….

 

De Cafe Stool is een barkruk, die past bij ons Grid High statafel. Deze combinatie sluit perfect aan bij een korte ontmoeting op de werkvloer of als semi-informele overlegplek. De Cafe Stool heeft een comfortabele meeverende rug van een high tech, 3D gebreide stof. Zitten of staan, e-mailen of vergaderen, bureau of bank, in een groep of één op één…

 

Flexibeler dan de Side by Side Work kan eigenlijk niet. Deze multifunctionele akoestische werkplek geeft gebruikers de vrijheid om te kiezen; het systeem kan helemaal naar eigen inzicht worden opgebouwd door de elementen te combineren in verschillende configuraties waardoor uiteenlopende soorten werk worden gefaciliteerd. Side by Side WORK kan worden gebruikt als afgeschermde individuele werkplek, maar ook zij-aan-zij voor eenvoudig ad hoc overleg en naar elkaar toe gedraaid in een bankopstelling, zodat er een informele vergaderruimte ontstaat.

 

 

Meer info over vergaderstoelen

Ben je op zoek naar vergaderstoelen of andere kantoorinrichting, bekijk dan onze Work Collectie. Download de Arco Home & Work Catalogue om meer inspiratie op te doen. Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

 
Laden...
Door gebruik te maken van deze website of door op “Ik ga akkoord” te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.   > Lees meer
Ik ga akkoord