Van Til Interieur biedt een uiteenlopende meubelcollectie aan met meer dan 150 topmerken. U bent van harte welkom in ons inspirerende designcentrum van ruim 15.000 m2. We zijn uniek gelegen op een steenworp afstand van de historische binnenstad van Alkmaar. Onze winkel bevindt zich op circa 5 minuten lopen vanaf het station en beschikt over een royale eigen parkeergelegenheid.

 

Extra fijn, wij bieden een groot aantal fabrieksnieuwe merkmeubelen met hoge kortingen aan. Uw bezoek aan Van Til Interieur is daarom zeker de moeite waard! Bekijk ook onze website en maak kennis met de bijzondere collecties, speciale aanbiedingen en honderden scherp geprijsde opruimingsartikelen.


Waarom verkopen jullie tafels of ander meubilair van Arco?

Wij verkopen Arco omdat het een vooraanstaand Nederlands merk is voor eetkamertafels, -stoelen en aanverwante meubelen.

 

Wanneer adviseren jullie de klant een tafel (of ander meubilair) van Arco?

Arco biedt vele mogelijkheden op het gebied van designtafels en -stoelen; high-end product voor dito klanten. Ze bieden een duurzaam product met mogelijkheden tot tailoring, een product op maat. Een Nederlands product met zorg en aandacht gemaakt.

 

Wat is jullie favoriete meubelstuk van Arco?

De eetkamertafel Base Oval is echt onze favoriet. Sowieso zijn we fan van de gehele Base familie. Het zijn robuuste no-nonsense tafels met een betonnen voet.

 

Wil je meer weten over Van Til Interieur?

Bekijk dan de Social Media kanalen: Instagram, Facebook, Twitter 

 

 

 

 
Laden...
Door gebruik te maken van deze website of door op “Ik ga akkoord” te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.   > Lees meer
Ik ga akkoord