Tafel met stoelen

 

De tijd die we doorbrengen aan tafel is in veel opzichten een moment van quality time. De plek waar we gaan zitten na een lange dag werken, waar we in goed gezelschap genieten van een maaltijd. Een plek waar we werken, ontspannen, lachen, praten of lezen. Er wordt dus veel gevraagd van de tafel, met bijbehorende stoelen. Bij Arco maken we tafels, en bijpassende stoelen, voor al deze tafelmomenten.


  

Onze tafels

Ronde tafels, rechthoekige tafels, ovale tafels, uitschuifbare tafels… Net zoals bij jou thuis of op het werk vormt de tafel het middelpunt bij Arco. Tafels maken, en alle benodigdheden die daarbij horen, dat is namelijk waar we goed in zijn bij Arco. Onze visie is: aan een goede tafel moet geleefd kunnen worden. We maken dan ook tafels om aan te leven, voor het leven. Zodat generatie op generatie ervan kan genieten. Net zoals wij generatie op generatie ons ambacht doorgeven. Bekijk de tafels uit onze collectie, zowel voor thuis als op het werk. We are Arco. We make tables. We love what we do.

 

 

 

 

Onze stoelen 

Een tafel is niet compleet zonder stoelen. In onze collectie vind je stoelen die naadloos aansluiten bij onze tafels. Van comfortabele dinerstoelen, tot lichte stapelbare stoelen of barkrukken voor aan een bar of statafel (zoals de de Grid Work High, de Slim +, de Encore en de Base). Neem plaats op één van onze stoelen of banken, ontspan en focus je op wat voor jou op dat moment belangrijk is. Bekijk onze collectie stoelen en banken en kies een tafel met stoelen die als set helemaal aansluit bij jouw behoefte en interieur. We are Arco. We make tables & the objects to complement them.


  

Meer weten over onze eetkamersets?

Al onze tafels en stoelen zijn via onze website te bekijken. Zit jouw toekomstige tafel met stoelen erbij? Dan vind je eenvoudig een dealer bij jou in de buurt. Onze dealers zijn expert op het gebied van tafelen. Ze geven je het juiste advies en kunnen je alles vertellen over de mogelijkheden (en eventueel maatwerk) van onze tafels en stoelen.

 
Laden...
Door gebruik te maken van deze website of door op “Ik ga akkoord” te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.   > Lees meer
Ik ga akkoord