Eettafel voor 6, 8 of 10 personen

 

Onze woningen en gewoontes zijn veranderd. Waar we vroeger een aparte keuken, eetkamer en woonkamer hadden, zijn onze huizen nu steeds meer een open geheel met de ‘leeftafel’ als centrale plek. Een dynamische plek die steeds weer anders gebruikt wordt. Om te eten, praten, lezen, werken of ontspannen. Omdat de tafel zo’n centrale plek inneemt, is het belangrijk dat deze ruim genoeg is voor het gewenste gezelschap. Van gezin tot vrienden of familie, iedereen is welkom aan de tafels van Arco.

 

 

  

We tailor furniture

Voor hoeveel personen een tafel geschikt is, is afhankelijk van een aantal factoren. Ieder mens heeft andere wensen en behoeftes en iedere ruimte vraagt om een andere invulling. Het is dan ook niet meer dan logisch dat wij onze tafels aanpassen aan deze behoeftes en wensen van de klant: met de juiste lengte, breedte, hoogte en afwerking. Zo creëren we tafels die aansluiten bij jouw wens, of het nou gaat om een tafel voor 6, 8 of 10 personen. We are Arco, we make tables, we tailor furniture.

 

De één wil wat meer ruimte om de stoel dan de ander. En daarnaast heeft de breedte van de eetkamerstoel natuurlijk ook invloed op hoeveel mensen er aan een tafel kunnen zitten. Een persoonlijke keuze dus. Wanneer je toch op zoek bent naar een tafel voor een specifiek aantal personen, dan kun je de volgende richtlijnen hanteren:

- Eetkamertafel voor 6 personen: 200 tot 220 cm.

- Eetkamertafel voor 8 personen: 280 tot 300 cm.

- Eetkamertafel voor 10 personen: 360 tot 380 cm.

 

Eetkamertafel voor 6 personen

Een eetkamertafel voor 6 personen kan zowel rond, vierkant als rechthoekig zijn. In onze collectie met tafels voor in huis zijn meerdere tafels te vinden die geschikt zijn voor minimaal 6 personen. Neem bijvoorbeeld de tafel Base. Een robuuste, no-nonsense tafel van massief hout en beton. Dankzij deze duurzame materialen kan deze tafel tegen een stootje, ideaal voor een gezin. De tafel is met 240 cm. groter dan de gemiddelde tafel voor 6 personen, doordat de poten van de Base zo’n 20 cm. naar binnen staan, is in dit geval een afmeting van 240 cm zeer geschikt voor 6 personen.

 

Eetkamertafel voor 8 personen

Op zoek naar een eetkamertafel voor 8 personen? Bekijk dan eens de Extenso tafel. Deze tafel is door de geraffineerde vorm en plaatsing van de poten zowel een robuuste als elegante verschijning. De tafel is verkrijgbaar in diverse afmetingen. Zo is de Extenso van 280 cm. uitermate geschikt voor 8 personen. Daarnaast is de Extenso verkrijgbaar als uitschuiftafel. De uitschuif mogelijkheid maakt de tafel geschikt voor zowel 6 als 8 personen.

 

Eetkamertafel voor 10 personen

Het vinden van een eetkamertafel kan een uitdaging zijn. Maar niet bij ons. De Slim+ tafel is bijvoorbeeld verkrijgbaar in een afmeting van 360 cm., ideaal voor zo’n 10 eetkamerstoelen. De Slim+ is een grotere versie van de in 2006 geïntroduceerde ragdunne Slim tafel en is toe te passen in zowel de woon- als zakelijke omgeving.

 

 

Laat je adviseren

Bovengenoemd is slechts een aantal van de mogelijkheden die onze tafels bieden. Maar ieder mens heeft andere wensen en behoeften. Veel van onze tafels kunnen daarom - binnen bepaalde kaders - op maat gemaakt worden. Laat je hiervoor adviseren door een interieuradviseur. Vraag naar de mogelijkheden bij een dealer bij jou in de buurt.

 
Laden...
Door gebruik te maken van deze website of door op “Ik ga akkoord” te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.   > Lees meer
Ik ga akkoord