Design vergadertafels

 

Het nieuwe werken: van bureau naar tafel

 The new office: from desk to table. Onze werkomgeving verandert en daarmee de manier waarop we vergaderen ook. De vergadertafel is een moderne (werk)plek geworden. Een plek waar we informeel overleggen met een collega, met een laptop aanschuiven om te flexwerken of goed gaan zitten voor een belangrijke vergadering. De tafel vormt de spil in al deze werkmomenten, zo ook bij een vergadering. Bij Arco maken we design vergadertafels voor verschillende vergadermomenten. We are Arco. We make tables. We spark conversations. 
 

Efficiënt vergaderen

Onze werkplek wordt anders georganiseerd en ingericht. Vergaderen gebeurt nog steeds, maar verandert ook mee met de moderne werkomgeving. Het doel van een vergadering is echter niet veranderd. Een efficiënte vergadering is nog steeds functioneel en leerzaam. En daar horen functionele vergadertafels bij. Voor een snel en informeel overleg met een kleine groep volstaat een andere vergadertafel dan voor een formele vergadering met een grote groep mensen die een dagdeel in beslag neemt. Daarom hebben we bij Arco diverse design vergadertafels in onze collectie. 
 
 

 

Spazio Conference

Mogen we je voorstellen aan de Spazio Conference? Deze grote vergadertafel kan zowel rechthoekig als met halfronde bladeinden worden uitgevoerd. Daarnaast kan deze vergadertafel op maat gemaakt worden voor de betreffende werkruimte en kan ook voorzien worden van cable management en (plug in) accessoires. Dat is comfortabel vergaderen. 
 
 

Grid Work High

Staan is het nieuwe zitten. En precies daarin voorziet de vergadertafel Grid High. Zet het in als statafel voor korte ontmoetingen, maar ook als semi-informele overlegplek gecombineerd met hoge krukken. Aansluitpunten zijn makkelijk en snel toegankelijk, waardoor gebruikers in een handomdraai kunnen in- en uitpluggen.
 
 
 

Grid Work Conference 

De Grid Work Conference is een design vergadertafel zoals je het verwacht. Door het toevoegen van extra middenpoten en tafelbladen is deze tafel perfect voor formele vergaderingen met grote groepen mensen. Alle benodigde aansluitpunten zoals stopcontacten, data-aansluitingen en usb-portals zijn volledig geïntegreerd in het tafelblad en bijna onzichtbaar weggewerkt onder een klep met doorlopend houtbeeld.
 

Bekijk onze design vergadertafels

Bekijk de verschillende vergadertafels en andere tafels voor de werkomgeving op onze website of informeer naar de mogelijkheden bij een dealer bij jou in de buurt. Neem ook een kijkje bij onze stoelen en banken en maak je werkomgeving compleet. 
 
 
Laden...
Door gebruik te maken van deze website of door op “Ik ga akkoord” te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.   > Lees meer
Ik ga akkoord