Tafel op maat

Wij maken tafels op maat. Ieder mens heeft andere wensen en behoeftes en iedere ruimte vraagt om een andere invulling. Het is dan ook niet meer dan logisch dat wij onze tafels aanpassen aan deze behoeftes en wensen van de klant: met de juiste lengte, breedte, hoogte en afwerking. Zo creëren we tafels die geschikt zijn voor iedere situatie: of het nu gaat om de inrichting van een groot kantoor of een woonkamer, een tafel geschikt voor een gezin met jonge kinderen of een tafel voorzien van alle gemakken voor urenlang vergaderen. Maak kennis met onze tafels op maat voor wonen en werken.

 

 

Arco tafels voor wonen en werken

De tafel is de plek waar we bijna de hele dag doorbrengen – rustig alleen, intiem met z’n tweeën of gezellig met een groep. De tafel is een dynamische plek die steeds weer anders gebruikt wordt; om aan te lunchen, aan te werken, aan te vergaderen, om even de dag aan door te nemen, om aan te genieten of om een leuk spelletje aan te spelen. Wij maken tafels voor al deze tafelmomenten en plekken. Tafels op maat voor bij je thuis of voor op het werk.

 

Tafels uit de Arco design studio

We ontwerpen onze tafels op basis van een no-nonsense gedachte: praktisch, gemaakt van pure materialen en vooral mooi. Ontdek de ‘onmogelijk ogende’ tafel Slim van designer Bert Jan Pot, de Grid Work van Jonathan Prestwich en de Essenza van Willem van Ast. Maak ook kennis met de Local Wood collectie, ontworpen door Jorre van Ast. De producten uit de Local Wood collectie zijn gemaakt van lokaal hout en beton; duurzame materialen die tegen een stootje kunnen.

 

 

 

Meer dan tafels

Arco tafels zijn ambachtsproducten die met veel aandacht en kwaliteit worden gemaakt, zodat jij er jarenlang van kunt genieten. Om jouw tafelmomenten compleet te maken, vind je in onze collectie niet alleen tafels, maar alles wat met tafelen te maken heeft. Bekijk bijvoorbeeld onze klein meubelen of stoelen of banken. Elk bijzonder in stijl en afwerking en naadloos aansluitend bij onze tafels.

 

Meer over tafels op maat van Arco

Wil je meer weten over tafels op maat van Arco, of over bijpassende producten zoals stoelen, kasten en klein meubilair? Neem dan contact met ons op of download de Arco Home & Work Catalogue met onze complete collectie. We are Arco. We make tables. We tailor furniture

 
Laden...
Door gebruik te maken van deze website of door op “Ik ga akkoord” te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.   > Lees meer
Ik ga akkoord