Slijkhuis Interieur Design is gevestigd in Winterswijk. Wij bieden onze klanten een prachtige collectie met (design) meubilair en zijn altijd op zoek naar nieuwe trends of mooie merken om onze woonwinkel en online collectie compleet te maken. Onze kracht ligt in het persoonlijke contact met de klant. De wensen en eisen van de klant kunnen wij hierdoor uitstekend vertalen in een interieur waar men zich prettig in voelt. We zien onszelf dan ook niet als meubelwinkel, maar als interieuradviseurs. We helpen onze klanten bij de zoektocht naar het perfecte interieur. Door de komst van het internet is er zoveel moois te vinden, maar wat is je persoonlijke woonstijl? En welke kleuren, meubels en stoffering passen daarbij? Samen met de klant maken wij hierin de juiste keuzes en dat is waarom men graag bij ons komt.

 

Waarom verkopen jullie tafels of ander meubilair van Arco?

We delen natuurlijk een gezamenlijke passie met Arco: design meubilair. Arco maakt meubelen die zowel qua stijl als qua kwaliteit passen bij onze collectie. De tafels, stoelen en kasten van Arco worden met passie en vakmanschap gemaakt en dat zie je terug. Het zijn tafels die tegen een stootje kunnen, een lange levensduur hebben, in menig interieur passen en daarnaast bijzonder mooi zijn. We hebben nog iets gemeen met Arco, namelijk onze afkomst. Net als Slijkhuis Interieur Design is Arco begonnen en nog steeds gevestigd in het mooie Winterswijk. Sterker nog: we zijn beide een familiebedrijf. We delen dan ook dezelfde Achterhoekse mentaliteit. We hebben al een aantal keer samen een event georganiseerd, waarbij onze (vaste) klanten de kans kregen om een kijkje te nemen in de meubelfabriek van Arco. Alles bij elkaar zijn Slijkhuis Interieur Design en Arco gewoon een perfecte combinatie.

 

Wanneer adviseren jullie de klant een tafel (of ander meubilair) van Arco?

Iedere klant komt bij ons binnen met een bepaalde vraag. Het kan zijn dat ze op zoek zijn naar een specifiek meubelstuk, maar het kan ook zijn dat ze op zoek zijn naar interieuradvies. We luisteren goed naar de wensen van onze klant en gaan dan op zoek naar de geschikte woonstijl en daarbij passende meubelen. Met name wanneer er gevraagd wordt naar een tafel, komen we al snel uit bij de tafels van Arco. Of men nou een grote leeftafel, een klassieke eettafel of een (flex)werkplek wil, met de tafels van Arco is er veel mogelijk. Het kost ons weinig moeite om onze klanten te overtuigen van het plezier dat ze aan een Arco tafel beleven.

 

Wat is jullie favoriete meubelstuk van Arco?

We verkopen de tafel Base het meest. Enerzijds omdat het een prachtige, robuuste tafel is. De combinatie van hout en beton doet het goed. Anderzijds speelt het bij ons vast ook mee dat deze tafel afkomstig is uit de Local Wood Collectie, met hout uit het Geldersch landschap. Onze klanten komen natuurlijk veelal uit de buurt en het feit dat je een tafel in huis hebt die is gemaakt van hout uit de buurt, maakt het toch wel extra bijzonder.

 

Wil je meer weten over Slijkhuis Interieur Design?

Bekijk dan de Social Media kanalen: FacebookInstagram en Youtube

 

 
Laden...
Door gebruik te maken van deze website of door op “Ik ga akkoord” te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.   > Lees meer
Ik ga akkoord