Nibourg Interieurs is een Zwols familiebedrijf in de derde generatie en bestaat sinds ca 1930. Het is altijd in het hogere segment van de markt actief geweest en combineert interieurarchitectuur en topcollecties van Italiaanse en Nederlandse makelij met een open klantbenadering. 

 

Waarom verkopen jullie tafels of ander meubilair van Arco?

De relatie met Arco bestaat al sinds de start van de 2de generatie. Jan Beumers (de vader van de huidige eigenaar) komt van origine uit Winterswijk en kent de familie Van Ast al heel lang. Er is dus een grote sympathie voor het bedrijf Arco vanuit het verleden. “We go way back!”. De nuchtere en eerlijk collectie tafels en stoelen passen al heel lang goed in onze collectie.


Wanneer adviseren jullie de klant een tafel (of ander meubilair) van Arco?

Prijs-kwaliteit en vormgeving hebben een uitstekende balans. Daarnaast werkt Arco met een eerlijke grondstof (lokaal hout) en Nederlands vakmanschap, dit alles maakt het een mooi product om een consument voor te stellen.

 

Wat is jullie favoriete meubelstuk van Arco?

“Waar moet ik beginnen? Bij mijn ouders stond vroeger de ‘Pretty Legs’, een prachtige klassieker die niet meer wordt gemaakt. We hebben zelf de Essenza tafel als eettafel en een matglazen Graphic als bureau. Onder onze klanten is de tafel Base het afgelopen jaar een hit geweest. We hebben zelfs de 480 cm. lange versie in de winkel gehad,” aldus Sander Beumers.

 

Wil je meer weten over Nibourg Interieurs?

Bekijk dan de Social Media kanalen: Facebook, Pinterest

 

 

 
Laden...
Door gebruik te maken van deze website of door op “Ik ga akkoord” te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.   > Lees meer
Ik ga akkoord