Melles Interieur is een compacte designwinkel met A-merken. Wij onderscheiden ons door onze kennis, ons enthousiasme en wij kunnen heel goed luisteren. Klanten komen graag bij Melles Interieur voor de eerlijke en goede adviezen, de deskundigheid, de informele sfeer en de goede service.

 

Waarom verkopen jullie tafels of ander meubilair van Arco?

Allereerst biedt Arco gewoon mooi design. Daarnaast zijn het kwalitatief goede producten en die adviseren we onze klanten graag. Dat er fijne mensen achter de organisatie van Arco zitten is voor ons daarnaast ook een pluspunt.

 

Wanneer adviseren jullie de klant een tafel (of ander meubilair) van Arco?

Als daar een duidelijke vraag naar is vanuit onze klant(en), bijvoorbeeld omdat hij of zij specifiek op zoek is naar een kwalitatieve design tafel of wanneer wij een interieurplan mogen maken voor onze klant(en).

 

Wat is jullie favoriete meubelstuk van Arco?

Onze favoriete tafel van Arco is de eetkamertafel Base uit de Local Wood collectie. Op dit moment verkopen we daarnaast ook de Graphic tafel veel.

 

Wil je meer weten over Melles Interieur? 

Volg dan de Facebook pagina

 


 

 
Laden...
Door gebruik te maken van deze website of door op “Ik ga akkoord” te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.   > Lees meer
Ik ga akkoord