Jan Luppes Interieurs heeft een bijzondere collectie, een merkensamenstelling die je verder nergens in Nederland vindt. Van Scandinavisch Design en Nederlandse A-merken tot bijzondere Italianen. Wel alleen de A-merken, geen sub merken. Onze werkzaamheden zijn zeer breed, van het inpassen en verkopen van een los meubelstuk in een bestaand interieur, tot het begeleiden van nieuwbouw of verbouw. Onze persoonlijke benadering en inzet moeten dit voor iedereen tot een feest maken.

 

Waarom verkopen jullie tafels of ander meubilair van Arco?

Arco past perfect bij onze filosofie. Praktische tafels en stoelen, goed gemaakt en met gebruik van fraaie details. Meubels van Arco zijn geen 20 in een dozijn producten. Maatwerk is mogelijk in allerlei richtingen, dat levert oplossingen die echt bij de klant en zijn of haar huis passen.

 

Wanneer adviseren jullie de klant een tafel (of ander meubilair) van Arco?

Als het Arco product bij de klant en het huis past. De collectie van Arco is dermate breed dat we dat best vaak kunnen doen bij de verkoop van de eethoek. Maar niet altijd. Soms is iets anders mooier en passender. Iedere klant is anders.

 

Wat is jullie favoriete meubelstuk van Arco?

Meerdere tafels van Arco spreken ons aan, soms door hun eenvoud en krachtige vormtaal (de Essenza) maar ook door het creatieve gebruik van materiaal (de Base tafel met Local wood). Technisch als we ook zijn, vinden we de Slim tafel nog steeds een juweel! Vernuftig geconstrueerd, vernieuwend materiaalgebruik en een andere tafel dan alle andere tafels. Eenheidsworsten hebben we al genoeg.

 

Wil je meer weten over Jan Luppes Interieurs?

Bekijk de Facebook pagina!

 
Laden...
Door gebruik te maken van deze website of door op “Ik ga akkoord” te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.   > Lees meer
Ik ga akkoord