Houten vergadertafel

We are Arco, we love what we do. We ontwerpen, ontwikkelen en maken meubels, en in het bijzonder tafels. Tafels hebben een centrale plek in ons leven, zowel thuis als op het kantoor. We willen houten (vergader)tafels voor op kantoor maken, die jou in staat stellen je werk met net zoveel passie uit te voeren als dat wij dat doen. Overleggen, discussiëren, bespreken en brainstormen, we doen het allemaal in de werkomgeving. Deze verschillende vormen van overleg vragen om kwalitatieve werkplekken. Daarom ontwerpen wij houten vergadertafels.

 

 

Liefde voor het vak

We maken de houten vergadertafel in onze meubelfabriek in Winterswijk met kwalitatief hout en de nieuwste technieken. Maar het draait toch voornamelijk om mensenwerk, het ambacht en vakkennis. Liefde voor het vak en aandacht voor kwaliteit, dat is wat we bij Arco met z’n allen delen. Zo maken wij vergadertafels die jou en je collega’s in staat stellen om diezelfde liefde voor jullie eigen vak te ervaren.

 

Massief hout, semi-massief en fineer

Tafels zijn onze grote kracht. Tafels om aan te werken, te eten en te drinken, om aan te overleggen of aan te staan, zelfs om op te dansen – ze zijn er sterk genoeg voor. Het hout dat wordt toegepast bij het maken van onze tafels zorgt ervoor dat ze tegen een stootje kunnen. Bij het maken van onze houten (vergader)tafels maken wij gebruik van verschillende houtsoorten. De tafels kunnen in massief hout, semi-massief hout en fineer worden uitgevoerd. Lees meer over onze materialen.

 

Tafelen aan een houten vergadertafel

We hebben meerdere houten vergadertafels die perfect aansluiten bij het tafelen in de werkomgeving. Maak kennis met de Grid Work Conference en de Spazio Conference.

 

De Grid Work Conference is ideaal voor formele vergaderingen met grote groepen mensen. Deze tafel kan namelijk uitgebouwd worden door extra middenpoten en tafelbladen toe te voegen. Het voordeel van de Grid Work Conference: alle benodigde aansluitpunten zoals stopcontacten, netwerkaansluitingen en usb-portals zijn volledig geïntegreerd in het tafelblad en bijna onzichtbaar weggewerkt onder een klep met doorlopend houtbeeld.

 

 

De Spazio Conference is een grote conferentie- of vergadertafel. De tafel kan uitgevoerd worden met rechthoekige of halfronde bladeinden en kan daarnaast op maat gemaakt worden. Ook bij deze tafel is het mogelijk om alle benodigde aansluitpunten te integreren. Zo kan jouw team efficiënt vergaderen.

 

Meer weten?

Bekijk deze en meer tafels voor de werkomgeving of vind een dealer bij jou in de buurt. Heb je een vraag over één van onze tafels? Die beantwoorden we graag. Neem daarvoor contact met ons op.

 
Laden...
Door gebruik te maken van deze website of door op “Ik ga akkoord” te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.   > Lees meer
Ik ga akkoord