Houten bijzettafel


Tafels hebben een centrale plek in ons leven. We eten, spelen, leven, vieren feest of werken aan tafel. Dat vraagt om meubels die passen bij onze huidige levensstijl waarin wonen en werken soms in elkaar overgaan. Multi-tasken is iets dat we dan ook steeds vaker doen in huis, wij ontwerpen houten bijzettafels die dat makkelijker maken. Eenvoudig te verplaatsen en te gebruiken, alleen of in een groepje. Onze houten bijzettafels gebruik je op het moment dat je ze nodig hebt, op de plek waar je ze nodig hebt. We are Arco. We make tables. We complement homes.

 

 

We love wood

Nog even op je laptop een mail versturen terwijl je ’s avonds op de bank zit. Een extra tafel voor als je bezoek hebt of gewoon een bijzettafel om je huis compleet te maken. We maken deze tafels van hout, een duurzaam materiaal dat tegen een stootje kan. Zodat wij meubels kunnen maken die ook door volgende generaties met veel plezier gebruikt kunnen worden. Hout is een natuurlijk materiaal en geen boom is hetzelfde. Elke houten bijzettafel die wij maken is dan ook een natuurlijke weergave van het specifieke hout waarvan het gemaakt is. Dat geeft iedere bijzettafel zijn eigen unieke houtbeeld. Wil je weten welke soorten hout wij gebruiken? We vertellen er meer over op onze materialen pagina

 

Maak kennis met onze bijzettafels

Onze collectie bijzettafels bestaat uit verschillende series. De tafels kunnen eenvoudig alleen gebruikt worden of in een groepje samen geplaatst worden om een speels effect te creëren. We stellen graag onze bijzettafels aan je voor:

 

* Setup is een serie lage tafels, die toegepast kunnen worden als stand alone of over elkaar heen geschoven kunnen worden (zowel horizontaal als verticaal) tot een speels maar functioneel landschap.

 

* Tablets: een collectie bijzettafeltjes waarmee je een afwisselend landschap kunt creëren. De kleine tafeltjes zijn gemakkelijk te tillen en heel functioneel: meerdere Tablets samen vormen een grotere koffietafel.

 

* Utensils is een familie van handige kleine tafeltjes (lagere en hogere) voor al die momenten dat werken en wonen in elkaar overgaan. Even een notitie maken, de laptop neerleggen of wat documenten doornemen. De bistro tafels hebben een organisch gevormd blad en zijn er in diverse hoogtes voor bij de bank, een fauteuil of de eettafel.

 

 

Meer weten over houten bijzettafels?

Bekijk de verschillende houten bijzettafels op onze website of informeer naar de mogelijkheden bij een dealer bij jou in de buurt.

 
Laden...
Door gebruik te maken van deze website of door op “Ik ga akkoord” te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.   > Lees meer
Ik ga akkoord