Maak kennis met Hoefsloot Wonen

 

In onze winkel ontbreekt het niet aan woonideeën. Bij Hoefsloot Wonen kun je op een ontspannen manier inspiratie op doen. Wij maken onze eigen keuze in collecties die nationale en internationale fabrikanten op de markt brengen, waarbij de nadruk ligt op originele en tijdloze ontwerpen. Zo’n 60 procent is Dutch Design en daarnaast bestaat onze collectie uit merken uit Duitsland, Zwitserland en Italië. Het team van Hoefsloot streeft altijd naar een interieur waarin de bewoners zich helemaal thuis voelen. Een duurzaam interieur voor jarenlang woonplezier, dat is waar wij voor staan. 

 

Waarom verkopen jullie tafels of ander meubilair van Arco?

Arco heeft een mooie collectie tafels met pure vormen, er is een ruime keuze in materialen en afwerkingen, ook zijn er voldoende mogelijkheden in maatvoering en uitschuifbare tafelbladen. Arco kiest graag voor lokaal hout omdat zij duurzaamheid serieus nemen, daar kunnen wij ons als meubelzaak volledig in vinden. Arco is een betrouwbaar bedrijf waar wij al jaren prettig zaken mee doen. Een Nederlands merk met veel liefde voor het vak en aandacht voor kwaliteit. 


Wanneer adviseren jullie de klant een tafel (of ander meubilair) van Arco?

Vaak komen klanten specifiek binnen voor een Arco tafel. Wij geven dan advies in de afwerking van het blad en in het formaat van de tafel. Door de grote diversiteit in uitvoeringen en maten kunnen wij eigenlijk altijd wel een Arco tafel vinden die bij u past of u nu klein of groot woont. Daarnaast vinden wij het belangrijk om onze klant kennis te geven van het hoogwaardig verwerkte hout dat Arco toepast. Een Arco tafel is een investering voor de toekomst!


Wat is jullie favoriete meubelstuk van Arco?

Het meest favoriete meubelstuk is de Slim tafel. Een ranke en zeer elegante tafel met een ijzersterke constructie, ook de Essenza behoort tot onze favoriet. De Slim en Spazio worden het meest verkocht. In de serie stoelen van Arco is dit de Frame. Ook de nieuwe Trestle table vinden wij geweldig.

 

Wil je meer weten over Hoefsloot Wonen?

Volg op Facebook

Volg op Instagram

 

 
Laden...
Door gebruik te maken van deze website of door op “Ik ga akkoord” te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.   > Lees meer
Ik ga akkoord