Het nieuwe werken

 

Werken waar, hoe en wanneer je wilt, dat is het nieuwe werken. Flexibel en met meer zelfstandigheid: thuis werken, je eigen werktijden bepalen, geen vaste werkplekken en iedereen kan overal plaatsnemen. De traditionele vorm van werken maakt plaats voor nieuwe werkmethoden, nieuwe vormen van samenwerken en een andere kijk op de inrichting van de werkplek. Een nieuwe generatie werknemers vraagt om een nieuw soort werkplek. Een werkplek waarbij flexibiliteit de boventoon voert. En daar werken wij van Arco graag aan mee. The new office: from desk to table.

 

Werken aan tafel

Niet alleen de manier van werken verandert, onze werkomgeving ook. De tafel vormt de centrale plek in het moderne kantoor. We zitten niet meer alleen aan individuele bureaus: de tafel is een dynamische werkplek geworden. Een plek om informeel te overleggen met een collega, aan te schuiven met een laptop om te flexwerken, een belangrijke vergadering aan te houden of van je lunch te genieten.

 

 

Functioneel en mooi

Bij Arco maken we tafels die helemaal passen in de omgeving van het nieuwe werken. Volgens ons is de ideale tafel om aan te werken mooi & functioneel. Er is een plek voor je computer of laptop en een mogelijkheid voor het wegwerken van snoeren en kabels. Ook is de tafel ruim genoeg zodat er iemand bij je kan aanschuiven om te overleggen of brainstormen. Het nieuwe werken in optima forma.

 

Iedere werkplek is anders

We beseffen ons dat iedere werkplek anders is. Het is dan ook niet meer dan logisch dat wij onze tafels aanpassen aan het doel van de ruimte op de betreffende werkplek. Met de juiste lengte, breedte, hoogte en afwerking creëren wij tafels die geschikt zijn voor iedere werkplek. In slechts 3 stappen stel je de ideale tafel voor jouw werkplek samen.

 

Meer info over kantoorinrichting

Wil je meer weten over onze mogelijkheden voor kantoorinrichting? Bekijk dan onze Work Collectie. Download de Arco Home & Work Catalogue om meer inspiratie op te doen. Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

 
Laden...
Door gebruik te maken van deze website of door op “Ik ga akkoord” te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.   > Lees meer
Ik ga akkoord