Eettafel met stoelen

Quality time, zo kun je de tijd die we dagelijks aan tafel doorbrengen goed omschrijven. De eettafel is een plek waar we gezamenlijk ontbijten, plaatsnemen na een dag werken, de plek waar we een goede maaltijd nuttigen of een goed gesprek voeren. Kortom: een plek waar we ontspannen, werken, lachen, praten en lezen. Dit vraagt veel van een tafel en bijbehorende stoelen of banken. Wij maken eettafels met stoelen voor al deze tafelmomenten. 

 

Tafel met bijpassende stoelen

 

In onze collectie vind je tafels in vele maten, vormen en uitvoeringen. Rond, ovaal of rechthoekig. Een massief houten tafel of een tafel van fineer. Welke tafel past bij jou? Wanneer je die keuze gemaakt hebt, kun je ook eens een kijkje nemen bij onze collectie stoelen en banken. Daar vind je stoelen die perfect passen bij onze houten tafels. We are Arco. We make tables. & the objects to complement them. 

 

Mix & match

 

Ga je voor een speels effect door verschillende stoelen met elkaar te combineren of juist voor een strak geheel door de stoelen qua stijl af te stemmen op de tafel? Een aantal Arco combinaties:

 

  • Grid dining tafel met Sketch dining stoelen: een bijzonder toegankelijke tafel met een natuurlijk en vertrouwd karakter. Dit is een ovale tafel en de Sketch dining stoelen sluiten hier qua vorm helemaal op aan. 

eetkamertafel met stoelen arco grid dining


  • Base Round tafel met Ease stoelen: Het lijkt alsof de Ease stoelen gemaakt zijn voor de ronde tafel Base. Met deze combinatie is lang natafelen gegarandeerd.  
 
eetkamertafel met stoelen base round
 
  • Slim tafel met de Slim Bench: Wij zijn bijzonder trots op de Slim tafel, deze innovatieve tafel oogt onmogelijk dun. Na het succes van de Slim tafel, liet een bijpassend bankje niet lang op zich wachten. De Slim Bench past perfect bij deze eettafel en de combinatie springt in het oog in iedere ruimte. 

 

Vind een dealer in de buurt

 

Wil je zelf gaan mixen en matchen? Bezoek dan één van onze dealers bij jou in de buurt en laat je adviseren. Wil je goed voorbereid een bezoek brengen aan de woonwinkel? Bekijk onze tafels en stoelen alvast online. 

 
Laden...
Door gebruik te maken van deze website of door op “Ik ga akkoord” te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.   > Lees meer
Ik ga akkoord