Eettafel bank

Neem plaats op jouw eettafel bank naar keuze! Voor wie net wat anders wil dan de standaard eetkamerstoel, is een bankje bij de eettafel een perfect alternatief. In onze collectie stoelen en banken vind je diverse houten en gestoffeerde banken die qua design en comfort aansluiten bij onze tafels. We are Arco. We make tables. We create comfort.

 

Meer zitruimte

 

Een eettafel bank is een mooie toevoeging aan je interieur, of je eettafel nou in de keuken, eetkamer of woonkamer staat. Daarnaast biedt een bank bij de eettafel meer zitruimte dan reguliere eetkamerstoelen. Ideaal voor wanneer er iemand extra aanschuift bij het eten of wanneer je een avond gezellig met vrienden rondom de tafel zit. Combineer een houten of gestoffeerde bank met onze eetkamerstoelen en je eethoek wordt een gewilde plek om te gaan zitten. 

 

Neem plaats op één van onze banken

 

Close Bench: een bank die lichtheid en eenvoud uitstraalt. De geometrische lijnen van de buitenzijde steken mooi af bij het organisch gevormde zitgedeelte. De Close Bench is zowel als twee-, drie- en vier zitsbank verkrijgbaar. 

 

eettafel bank close arco

 

Essenza Bench: Een massief houten bankje voor bij de elegante massief houten Essenza tafel. Verkrijgbaar in zowel eiken als noten. Mooi in al haar eenvoud.

 

eettafel bank essenza bench arco

 

Slim Bench: Zoals de naam al doet vermoeden past deze bank perfect bij onze iconische Slim tafel. Een bijna onmogelijk dun ogend houten bankje. Voor op de bank hebben we een bijpassend kussen in stof of leer; lange avonden aan tafel gegarandeerd!

 

eettafel bank slim bench arco

 

Een bank die bij jou past

 

Onze eettafel banken zijn aan te passen naar jouw wens, dankzij de verschillende mogelijkheden in afmetingen, materialen en afwerkingen. Neem plaats en neem de dag door, eet, werk of ontspan aan tafel, terwijl je zit op een bijpassende bank van Arco. Meer weten over de mogelijkheden? Informeer bij een dealer bij jouw in de buurt of neem contact met ons op. 

 
 
Laden...
Door gebruik te maken van deze website of door op “Ik ga akkoord” te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.   > Lees meer
Ik ga akkoord