Eetkamertafel

 
De eetkamertafel… Ook al suggereert de naam iets anders, de eetkamertafel heeft tegenwoordig niet meer alleen een functie in de eetkamer of de eethoek van het huis. Het is meer dan alleen de plek waar gegeten wordt. De eetkamertafel is een centraal punt in huis geworden. De plek om samen te komen. Om de dag te bespreken, om te werken, de krant te lezen, te eten, een spelletje te spelen of creatief bezig te zijn. Kortom: het is de plek waar we tafelen. Al deze tafelmomenten vragen om een eetkamertafel die daarbij past en die maken wij. We are Arco. We make tables. 
 

Voor jouw tafelmomenten

 
Wat je leefstijl ook is, wat je tijdens je dag ook doet, wij maken tafels die bij je passen. Eet, werk en leef aan een Arco tafel. Bijvoorbeeld aan één van onze ronde tafels, rechthoekige tafels of vierkante tafels. Onze (eetkamer)tafels worden gemaakt van duurzame materialen; voornamelijk hout, maar ook beton, metaal of een combinatie van meerdere materialen. Elke vorm en ieder materiaal heeft een ander effect op de ruimte waarin jij leeft en werkt.
 
 
 

Welke eetkamertafel past bij jou?

 
Bekijk onze collectie met tafels en vind een tafel die bij jou en je levensstijl past. Een aantal mogelijkheden:
  • De Trestle table: Met de Trestle Table vertaalt Jorre van Ast de praktische uitstraling van een schragentafel uit de werkplaats naar een krachtige tafel om aan te leven. Het eikenhout dat gebruikt wordt is afkomstig van hout uit de regio (zowel Nederland als Duitsland). De tafel is gemakkelijk te verplaatsen doordat het tweedelige tafelblad steunt op het schragenonderstel van gegoten aluminium dat met de hand in hoogte verstelbaar is van 71 cm tot 78 centimeter. De breed inzetbare tafel komt goed tot zijn recht in diverse woonruimtes.
  • De Grid dining table: Een slimme modulaire tafel die ideaal is voor een dynamische omgeving. Het materiaal- en kleurgebruik – massief eiken, Amerikaans noten of Corian® in combinatie met een aluminium constructie – geven de tafel een natuurlijk, vertrouwd en toegankelijk karakter. De Grid Dining biedt door de ovale vorm ‘the best of both worlds’: het praktische van de bestaande rechthoekige Grid en het sociale van een ronde tafel.
  • De Base Round tafel: De naam zegt het al: een basisstuk. Een robuuste, no-nonsense tafel van massief hout en beton - duurzame materialen die tegen een stootje kunnen. Een tafel waarvan je weet dat de volgende generatie er ook aan kan zitten, en leven. De Base Round is een product uit de Local Wood-collectie van Arco: meubels uitgevoerd in hout uit de buurt van de fabriek.

 

Meer info over onze eetkamertafels

 
Bekijk al onze eetkamertafels online of vind een dealer bij jou in de buurt. Naast tafels hebben we ook stoelen en banken in onze collectie. Zo maak je jouw tafel compleet. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.
 
Laden...
Door gebruik te maken van deze website of door op “Ik ga akkoord” te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.   > Lees meer
Ik ga akkoord