Eetkamerstoelen

 

De eettafel vormt steeds meer een centraal punt. Als tafelexpert verdiepen we ons in alle activiteiten die rond de (eet)tafel plaatsvinden. Eten, praten, lezen, werken of ontspannen. De stap naar eetkamerstoelen is snel gezet, de stoel is namelijk onlosmakelijk verbonden met tafelen. We are Arco. We make tables. We create comfort.

 

We create comfort

We laten je graag kennismaken met enkele van onze eetkamerstoelen. Meer zien? Bekijk de gehele collectie stoelen en banken.

 

De (eetkamer)stoel Close is ontworpen door de IJslandse designer Gudmundur Ludvik. Voor de Close geldt dat hij net zo comfortabel zit als dat hij er uit ziet. De ronde rug zorgt voor veel zitcomfort doordat hij zich aangenaam om je rug heen vormt. Het is een elegante stoel die eenvoud uitstraalt.

 

 

De Sketch Dining is een luxe, comfortabele eetkamerstoel. De stoel heeft een hoge rug die bijzonder goede steun biedt en is net als zijn oudere ‘broers’ uit de Sketch familie ook verkrijgbaar met verschillende onderstellen.

 

 

De Frame II eetkamerstoel is onze Frame klassieker in een nieuw jasje. De Frame II heeft een heldere, moderne vormentaal en de rondvormige kuip biedt een heerlijk zitcomfort, ideaal voor een avond lang tafelen aan de eetkamertafel.

 

Eetkamerstoel of -bank?

Voor wie wat anders wil dan de standaard eetkamerstoel, hebben onze ontwerpers ook verschillende bankjes gerealiseerd. Neem bijvoorbeeld de Close Bench, eveneens van Gudmundur. Het ontwerp straalt lichtheid en eenvoud uit: de geometrische lijnen van de buitenzijde steken mooi af bij het organisch gevormde zitgedeelte. Doordat de zitting iets onder de rug uitkomt, wordt de tweedeling tussen rug en zitting benadrukt. De comfortabele bank is als twee-, drie- en vier zitsbank verkrijgbaar. Het onderstel is beschikbaar in hout of staal. De Close Bench komt goed tot zijn recht aan de eettafel.

 

 

Wonen aan tafel

Ben je naast eetkamerstoelen ook op zoek naar een eetkamertafel? Bekijk dan ook eens onze eettafels. In onze visie is een eettafel meer dan een object. Het is een plek waar we veel tijd doorbrengen. De tafels van Arco zijn dan ook geschikt voor ieder tafelmoment. Wonen, thuiswerken, etentjes, spelletjes; aan onze eettafels kan geleefd worden, nu maar ook later. We maken tafels die lang meegaan door te werken met duurzame materialen en vakmensen. We Are Arco. We make tables.

 

Neem plaats!

Het zitcomfort is een belangrijke voorwaarde voor een goede eetkamerstoel. We snappen dat je een stoel graag wil proberen voordat je overgaat tot aankoop. Heb je één of meerdere stoelen gezien die je bevallen? Neem dan eens een kijkje bij een dealer bij jou in de buurt!

 
Laden...
Door gebruik te maken van deze website of door op “Ik ga akkoord” te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.   > Lees meer
Ik ga akkoord