Design eetstoelen


Ben je op zoek naar design eetstoelen? Dan laten we je graag kennismaken met de stoelen, en bijbehorende tafels, van Arco. We zijn een familiebedrijf en bestaan al meer dan 110 jaar. Inmiddels staat de vierde generatie aan het roer. Het begon als een eenvoudige lijstenmakerij, nu is het één van de best geoutilleerde houtverwerkingsfabrieken van Nederland. Samen met internationale ontwerpers en een legertje vakmensen maken we een meubelcollectie die de hele wereld over gaat.

 

Tafelen

De eettafel is een plek waar we veel tijd doorbrengen. Wonen, thuiswerken, etentjes, spelletjes; aan tafel wordt geleefd. Het woord tafelen vat alle activiteiten rondom de tafel samen. Bij Arco streven we ernaar om het tafelen voor iedereen zo comfortabel mogelijk te maken. Aan de eettafel horen eetkamerstoelen. Maak kennis met onze collectie design stoelen: eigentijdse stoelen gemaakt van duurzame materialen, met een hoog zitcomfort. We are Arco. We make tables. We create comfort.

 

Neem plaats op onze design eetstoelen!

Onze drijfveer is altijd: “het maken van mooie dingen”. Zo ook bij stoelen. Onze stoelen worden met aandacht ontworpen en gemaakt door vakmensen met oog voor detail. We nodigen je van harte uit om plaats te nemen op één van onze design eetstoelen:

 

 

De Sketch Dining stoel is misschien wel de meest indrukwekkende stoel uit de Arco-collectie. Deze luxe en comfortabele eetstoel heeft een hoge rug die bijzonder goede steun biedt en is net als de andere stoelen uit de Sketch familie verkrijgbaar met verschillende onderstellen.

 

De Frame II stoel heeft een heldere, moderne vormentaal en de rondvormige kuip biedt een heerlijk zitcomfort. Het geometrische frame staat in spannend contrast met de organische kuip, de perfecte aanvulling bij een moderne eetkamertafel.

 

 

De stoel Close is een ontwerp van de IJslandse designer Gudmundur Ludvik. De stoel ziet er niet alleen comfortabel uit, hij zit ook daadwerkelijk comfortabel. Dankzij de ronde rug die zich aangenaam om je rug heen vormt is er sprake van een hoog zitcomfort. De Close is een elegante stoel die eenvoud uitstraalt. Dat worden lange en gezellige avonden!

 

Meer info over design eetstoelen

Bekijk al onze design eetstoelen online of vind een dealer bij jou in de buurt. Ben je naast eetstoelen ook op zoek naar een nieuwe eettafel? Dan mag je onze collectie tafels zeker niet missen. Wil je meer weten over onze stoelen en tafels? Neem dan contact met ons op of download de Arco Home & Work Catalogue met onze complete collectie.

 

 
Laden...
Door gebruik te maken van deze website of door op “Ik ga akkoord” te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.   > Lees meer
Ik ga akkoord