Design eettafels

 

Wij ontwerpen, ontwikkelen en produceren design eettafels

Ben je op zoek naar een design eettafel, dan laten we je graag kennismaken met de tafels van Arco. We zijn een familiebedrijf en we bestaan al meer dan 110 jaar. Inmiddels staat de vierde generatie aan het roer. We zijn volop in ontwikkeling en volop in beweging. Want net als in de natuur moet ook een bedrijf evolueren, haar bestaansrecht steeds opnieuw bewijzen. Daarom is het tijd om te kiezen. Kiezen om vooral onszelf te zijn en te doen waar we goed in zijn: het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van tafels en bijbehorende producten voor de woon- en werkomgeving. 
 
 

Wonen aan tafel

Een eettafel is meer dan een object. Het is een plek waar we veel tijd doorbrengen. De tafels van Arco zijn dan ook geschikt voor ieder tafelmoment. Wonen, thuiswerken, etentjes, spelletjes; aan onze eettafels kan worden geleefd. We proberen tafels te maken die lang meegaan door te werken met duurzame materialen en vakmensen. Arco tafels zijn eigentijdse tafels, nu én voor later. We Are Arco. We make tables. 
 

Waar geloven we in?

 
Onze drijfveer is het maken van mooie dingen. Hoe we dat doen? Al onze tafels worden met aandacht ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd met vakmensen en oog voor detail. Als tafelexpert verdiepen we ons in alle activiteiten die rond de tafel plaatsvinden, tafelen in de breedste zin van het woord. 
 

Eettafels voor in ieder huis

 
Een interieur is persoonlijk, de keuze voor een eettafel dus ook. Ga je voor een sociale, ronde eettafel? Of voor een rechthoekige tafel, die in bijna iedere ruimte past? In onze collectie vind je eettafels voor in ieder huis. 
 
De Grid Dining is een modulaire tafel van massief eiken, Amerikaans noten of Corian® in combinatie met een aluminium constructie. De tafel heeft een natuurlijk, vertrouwd en toegankelijk karakter. Wie liever voor een ronde eettafel gaat is er de Base Round. Een robuuste no-nonsense tafel van massief hout en beton. De Slim daarentegen is een bijna ‘onmogelijk ogende’ slanke en bijzonder innovatieve (eet)tafel. Dit is slechts een greep uit onze collectie (eet)tafels. Bekijk al onze tafels.
 
 

Meer info over design eettafels

 
Bekijk al onze design eettafels online of vind een dealer bij jou in de buurt. Wist je dat we daarnaast ook stoelen en banken in onze collectie hebben? Zo maak je je eetkamerset compleet. Wil je meer weten over onze tafels? Neem dan contact met ons op of download de Arco Home & Work Catalogue met onze complete collectie.
 
Laden...
Door gebruik te maken van deze website of door op “Ik ga akkoord” te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.   > Lees meer
Ik ga akkoord