Design bijzettafel

 

Tafels die kunnen multi-tasken

Niet alleen wij mensen kunnen multi-tasken, de design bijzettafels van Arco kunnen dat ook. In huis wordt namelijk niet alleen nog maar gewoond en geleefd, maar ook gewerkt. Dat vraagt om bijzettafels die passen bij onze huidige levensstijl, waarin wonen en werken soms in elkaar overgaan. Je gebruikt ze op het moment dat je ze nodig hebt, op de plek waar je ze nodig hebt. Handig en praktisch, maar altijd mooi om te zien. We are Arco. We make tables. We complement homes.

 

 

Bijzettafels voor iedere toepassing

Terug naar het multi-tasken, want onze design bijzettafels kunnen op verschillende manieren in je interieur toegepast worden. Naast of bij de bank, zodat je het kunt gebruiken om een kop koffie op te zetten of nog even te werken met je tablet. Als nachtkastje naast je bed. Of als meubelstuk om je woonaccessoires op te plaatsen. Alleen of in een groepje samen om een speels effect te creëren.

 

Design Bijzettafels van Arco

Als tafelexpert ontwerpen, ontwikkelen en produceren we tafels die geschikt zijn voor alle activiteiten die rond de tafel plaatsvinden. Dat is tafelen in de breedste zin van het woord. De bijzettafel mag daarbij niet ontbreken. Bekijk onze verschillende series bijzettafels:

 

- Setup is een serie lage tafels, die toegepast kunnen worden als stand alone of over elkaar heen geschoven kunnen worden tot een speels maar functioneel landschap.

 

- Tablets: een collectie bijzettafeltjes waarmee je een afwisselend landschap kunt creëren. De kleine tafeltjes zijn gemakkelijk te tillen en heel functioneel: meerdere Tablets samen vormen een grotere koffietafel.

 

- Utensils is een familie van handige kleine tafeltjes (lagere en hogere) voor al die momenten dat werken en wonen in elkaar overgaan. Even een notitie maken, de laptop neerleggen of wat documenten doornemen. De bistro tafels hebben een organisch gevormd blad en zijn er in diverse hoogtes voor bij de bank, een fauteuil of de eettafel.

 

- Bekijk ook de bijzettafels Tre en Standby.

 

 

Meer info over design bijzettafels

Bekijk de verschillende bijzettafels op onze website of informeer naar de mogelijkheden bij een dealer bij jou in de buurt.

 
Laden...
Door gebruik te maken van deze website of door op “Ik ga akkoord” te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.   > Lees meer
Ik ga akkoord