Conferentietafel

 

Overleggen met collega’s, vergaderen, brainstormen, eten, presenteren; in de werkomgeving is er een groeiende behoefte aan een ruimte voor het uitvoeren van een scala aan activiteiten die samenwerken en kennis delen tot doel hebben. Effectief vergaderen met behulp van moderne technologie, dat kan met Arco’s conferentietafels. Bij Arco creëren we conferentietafels (of boardroomtafels) die perfect aansluiten op het ‘tafelen in de werkomgeving’.

 

Grid work Conference

 

Voor een kleine groep of juist een formele meeting

Een conferentietafel voor 6 personen of een boardroomtafel voor een grote groep mensen. We beseffen ons dat iedere ruimte vraagt om een andere inrichting, het is daarom niet meer dan logisch dat we onze tafels aanpassen aan de behoeftes en wensen van onze klant. Bepaal zelf de juiste hoogte, breedte en afwerking zodat de conferentietafel aansluit bij jouw behoefte. We are Arco. We make tables.

   

Tafelen in de werkomgeving

Twee conferentietafels die perfect aansluiten bij het tafelen in de werkomgeving zijn de Grid Work Conference en de Spazio Conference.

 

De Grid Work Conference is ideaal voor formele vergaderingen met grote groepen mensen. Deze tafel kan namelijk uitgebouwd worden door extra middenpoten en tafelbladen toe te voegen. Het voordeel van deze tafel: alle benodigde aansluitpunten zoals stopcontacten, netwerkaansluitingen en usb-portals zijn volledig geïntegreerd in het tafelblad en bijna onzichtbaar weggewerkt onder een klep met doorlopend houtbeeld.

 

De Spazio Conference is een grote conferentie- of vergadertafel. De tafel kan uitgevoerd worden met rechthoekige of halfronde bladeinden en kan daarnaast op maat gemaakt worden. Ook bij deze tafel is het mogelijk om alle benodigde aansluitpunten te integreren. Zo kan jouw team efficiënt vergaderen.

 

Spazio Conference

  

Kabel management en elektrificatie

Om onze tafels zo flexibel mogelijk te maken, bieden we verscheidene kabelmanagement en electrificatie oplossingen aan. Van een simpele kabelgoot in de tafel om kabels te begeleiden tot aan een complete dock met stopcontacten, usb- en internetaansluiting. Oplossingen om zo efficiënt mogelijk te kunnen werken aan de tafel en daarbij geen last te hebben van rondslingerende kabels. We are Arco. We make tables. We create solutions.


Stoelen voor bij de conferentietafel

Hoewel staand vergaderen tegenwoordig steeds vaker plaatsvindt, kunnen comfortabele stoelen ook bijdragen aan een productieve vergadering. Bij Arco ontwerpen, ontwikkelen en produceren we -naast tafels - ook stoelen. Stoelen die naadloos aansluiten bij onze conferentietafels. Bekijk bijvoorbeeld eens de Sketch Conference, een comfortabele stoel voor aan een boardroomtafel.

 

Meer weten?

Ben je op zoek naar inrichting voor een vergaderruimte of een boardroom? Bekijk onze collectie met tafels en stoelen voor de werkomgeving of informeer naar de mogelijkheden bij een dealer bij jou in de buurt.

 
Laden...
Door gebruik te maken van deze website of door op “Ik ga akkoord” te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.   > Lees meer
Ik ga akkoord