Overleggen met collega’s, vergaderen, brainstormen, eten, presenteren; in de werkomgeving is er een groeiende behoefte aan een ruimte voor het uitvoeren van een scala aan activiteiten die samenwerken en kennis delen tot doel hebben. Daarbij is niet alleen de tafel van grote waarde, comfortabel zitten is daar eveneens een essentieel onderdeel van. Effectief vergaderen kan met de comfortabele conferentiestoelen en bijbehorende conferentietafels van Arco. We like work.


 

Een succesvolle meeting: hoe zit dat?

Een succesvolle meeting, vergadering of overleg is in eerste instantie natuurlijk afhankelijk van de input van de deelnemers. Maar daarnaast kan de kantoorinrichting bijdragen aan de effectiviteit van een werkoverleg. Een ontspannen werknemer is productiever. Bij Arco ontwerpen, ontwikkelen en produceren we -conferentiestoelen met zowel oog voor design als voor comfort.

 

Sketch Conference

Een Arco stoel die bij uitstek geschikt is als conferentiestoel is de Sketch Conference. Deze stoel sluit naadloos aan bij zowel een vergadertafel als een bureau, maar ook buiten de werkomgeving misstaat de stoel niet. De Sketch Conference is een klassieke kuipstoel met een hoge rug en een modern uiterlijk, waarvan de ronde ranke kuip je aangenaam omsluit en een fijn zitcomfort biedt. Deze conferentiestoel is verkrijgbaar in verschillende zithoudingen, breedtes en rug- en zithoogtes en met verschillende onderstellen.

 

     

 

Meer info over eettafel stoelen

Ben je op zoek naar conferentiestoelen of andere kantoorinrichting, bekijk dan onze Work Collectie. Download de Arco Home & Work Catalogue om meer inspiratie op te doen. Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

 
Laden...
Door gebruik te maken van deze website of door op “Ik ga akkoord” te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.   > Lees meer
Ik ga akkoord