Boardroom tafel

 

In de werkomgeving is er behoefte aan een plek waar een scala aan activiteiten uitgevoerd kan worden: overleggen met collega’s, vergaderen, brainstormen, presenteren. Een plek met als doel “kennis delen”. Effectief vergaderen kan aan een boardroom tafel van Arco. Wij maken boardroom tafels (of conferentietafels) die perfect aansluiten bij het “tafelen in de werkomgeving”.

 

Kort overleg of een formele meeting

We beseffen ons dat iedere ruimte vraagt om een andere inrichting, daarom maken we boardroom tafels in verschillende groottes en vormen. Zo kan de tafel aangepast worden aan ieders wensen en behoeftes. Bepaal zelf de juiste hoogte, breedte en afwerking. We are Arco. We make tables.


 

Boardroom tafels van Arco

Ben je op zoek naar een boardroom tafel voor jouw kantoor? Bekijk dan de volgende tafels voor de werkomgeving:

 

- De Spazio Conference is een grote conferentie- of boardroom tafel. Deze tafel kan uitgevoerd worden met rechthoekige- of halfronde bladeinden en kan op maat gemaakt worden. Het is bij deze tafel ook mogelijk om alle benodigde aansluitpunten, zoals stopcontacten, netwerkaansluitingen en usb-portals te integreren in het tafelblad. De aansluitpunten zijn bijna onzichtbaar weggewerkt onder een klep met doorlopend houtbeeld.

 

- De Grid Work Conference is ideaal voor (formele) vergaderingen met grote groepen mensen. Deze tafel kan namelijk uitgebreid worden door extra middenpoten en tafelbladen toe te voegen. Ook bij deze tafel is het mogelijk om alle benodigde aansluitpunten te integreren.

 

 

Kabels efficiënt weggewerkt

Om onze boardroom tafels zo efficiënt mogelijk te maken, bieden we verscheidene kabelmanagement en electrificatie oplossingen aan. Van een simpele kabelgoot in de tafel om kabels te begeleiden tot aan een complete dock met stopcontacten, usb- en internetaansluiting. We are Arco. We make tables. We create solutions.

 

Meer weten?

Ben je op zoek naar inrichting voor een boardroom of een vergaderruimte? Bekijk onze collectie met tafels en stoelen voor de werkomgeving of informeer naar de mogelijkheden bij een dealer bij jou in de buurt.

 
Laden...
Door gebruik te maken van deze website of door op “Ik ga akkoord” te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.   > Lees meer
Ik ga akkoord