Maak kennis met Berden Design

 

Berden Design in Sittard onderscheidt zich door hun klanten een winkel aan te beiden die overzichtelijk is, met een duidelijke indeling op het gebied van merken. Een vernieuwende en actuele collectie waarmee de bezoekers blij verrast zijn. Bij Berden Design krijgt de bezoeker de ruimte om rond te kijken, de interieuradviseurs zijn er voor ze als het nodig is. Onder het genot van een kopje koffie krijgt de bezoeker het juiste advies, het is ook mogelijk om thuis een interieuradvies te krijgen of een voorstel te ontvangen in 3D. 

 

 

 

Waarom verkopen jullie tafels of ander meubilair van Arco?

Wij verkopen tafels en ander meubilair van Arco om het een toonaangevend Dutch Design merk is, met een bijzonder fraai en vooral ook een eigen gezicht. 


Wanneer adviseren jullie de klant een tafel (of ander meubilair) van Arco?

We adviseren onze klanten een tafel van Arco, omdat het gewoon een mooi, kwalitatief sterk en onderscheidend product is. Arco wordt bij ons altijd meegenomen in het advies naar de klant. Wat is jullie favoriete meubelstuk van Arco?

We hebben meerdere Arco favorieten. Waaronder de tafel Base, de stoelen Ease. De Ease stoelen verkopen bij ons erg goed, evenals de tafel Joy Gamma

 

Wil je meer weten over Berden Wonen?

Volg op Facebook

 

Wilt u meer informatie over Arco?  Sander Caris is de "Arco Ambassadeur" bij Berden design.  

 
Laden...
Door gebruik te maken van deze website of door op “Ik ga akkoord” te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.   > Lees meer
Ik ga akkoord