Tafelen in de werkomgeving

Onze werkomgeving verandert. In het moderne kantoor zitten we niet meer alleen aan individuele bureaus maar wordt de tafel een dynamische werkplek waar we informeel overleggen met een collega, met een laptop aanschuiven om te flexwerken, goed gaan zitten voor een belangrijke vergadering of samen lunchen. Dat vraagt veel van de kantoorinrichting. Bij Arco ontwerpen, ontwikkelen en maken wij meubelstukken voor de werkomgeving. Meubelstukken gemaakt met vakmanschap en toewijding.

 

 

We love what we do

De tafel vormt de spil in het samen werken, communiceren en delen van kennis waar veel werkdagen om draaien. Tegenwoordig zitten we niet meer de hele dag aan een vast bureau; werken is een flexibele bezigheid geworden die vraagt om nieuwe oplossingen in de werkomgeving. Er moet plek zijn om geconcentreerd te werken, te overleggen met collega’s, maar ook om te vergaderen en te brainstormen, samen te lunchen en te presenteren. Daarom maken wij graag kantoorinrichting die daarbij aansluit. We are Arco. We make Tables. We love what we do.

 

Projecten

Inmiddels hebben wij veel kantoren van zo’n moderne werkomgeving mogen voorzien. Zo hebben we, in samenwerking met van aken architecten en Desque de Rabobank in Waalwijk opnieuw ingericht. Het doel: het creëren van een mooie, duurzame ruimte, waarin efficiënt gewerkt kan worden. Hiervoor zijn onder andere Arco's Base, Grid work regular en Ease gebruikt.

 

 

Bij zorgverzekeraar ONVZ in Houten is ook meubilair van Arco toegepast in de kantooromgeving. Voorheen bestond het gebouw van de zorgverzekeraar uit twee gebouwen. In de nieuwe situatie zijn deze twee gebouwen verbonden door een open, lichte en dynamische ruimte. Voor de inrichting van het kantoor maakte Hofman du Jardin o.a. gebruik van onze meubels, zoals de Ease, de Slim, Side by Side en Tre.

 

     

 

Voor het hoofdkantoor van Greenchoice in Rotterdam is gewerkt aan een nieuw werkplekconcept. Het idee is dat medewerkers waar mogelijk werkplekken gaan delen. Er zijn werkplekken voor: concentratie, regulier werk, projectmatig werk en om te scrummen, te overleggen en te brainstormen. Het ontwerp en project management is gedaan door Colliers International Occupier Services. Voor de inrichting zijn onder andere Arco's Flux en Ease stoelen, de Side by Side work, Balance en Grid Work gebruikt.

 

 

 

Meer info over kantoorinrichting

Wil je meer weten over onze mogelijkheden voor kantoorinrichting? Bekijk dan onze Work Collectie. Download de Arco Home & Work Catalogue om meer inspiratie op te doen. Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

 
Laden...
Door gebruik te maken van deze website of door op “Ik ga akkoord” te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.   > Lees meer
Ik ga akkoord